Goji Cream Cream

Anti-wrinkle cream

980000₨490000₨
4.415

Meuli Goji Cream

50% Diskon

Goji Cream ngalawan wrinkles meuli di Indonesia

Pikeun acquisition sukses Goji Cream di Indonesia, ieu téh perlu:

  1. Anjeun ninggalkeun salira dina website
  2. Manager bakal kontak anjeun pikeun mastikeun anjeun order
  3. Mayar pikeun barang kana resi

Cep nepi ka meuli Goji Cream jeung diskon -50%. Watesan biasa diwatesan.

Goji Cream - best anti-wrinkle cream

Goji Cream best anti-wrinkle cream

Goji Cream — beungeut cream nu mantuan tarung ngalawan wrinkles, nyaéta dijieun ti alam Goji berries. Hatur nuhun kana hasil panalungtikan tina spesialis Hendel sacara Garden dina widang cosmetology geus junun nyieun hiji rumus unik tanpa pamakéan hormon jeung sintétik komponén. Anti sepuh cream diwangun lengkep tina bahan alami.

Alat ngabogaan éfék anu mangpaat dina kulit beungeut. Anti sepuh hasil noticeable sanggeus 10 poé. Saperti laju luhur smoothing wrinkles jeung moisturizing nyanghareupan confirms hasil studi cosmetologists, jeung real resensi customer.

Sajaba ti éta, Goji Cream geus hypoallergenic sipat. Pagawé pausahaan Hendel sacara Garden usaha pikeun ubar ti berries cocog jeung unggal tipe kulit, méré universal pangaruh ngalawan wrinkles.

Dina moment éta téh ngan ubar jeung sakabeh alam komposisi jeung dijamin kinerja nu boga efek samping jeung contraindications. Cream jeung Goji berries unparalleled, sarta anak kaamanan jeung mangpaat sipat anu dikonfirmasi ku sertipikat kualitas.

Aksi Goji Cream dina nyanghareupan

Aktif komponén cream sanggeus aplikasi bakal tembus kana lapisan jero kulit jeung mimiti aksi maranéhanana, dumasar kana cleansing, normalisasi tina kelenjar sebaceous, mulangkeun sirkulasi getih jeung limfa aliran, nu jenuh nu komponén mineral, jeung uap, enhancing sunda.

Utama sipat cream:

  1. biologis bahan aktif nembus ka deepest lapisan dermis jeung dimimitian karya gancang pikeun ngeureunkeun sepuh prosés jeung ka normalize prosés bursa pikeun recovery jeung rejuvenation;
  2. buka 24 jam alatan eusi luhur asam amino, jeung antioksidan anu kuat aksi nu mantuan pikeun nahan uap jeung nyadiakeun optimum hidrasi jeung ngurangan komo deepest wrinkles;
  3. ngajaga kulit tina paparan ka panonpoé jeung nu séjénna kasar faktor lingkungan;
  4. ngawengku prosés regenerasi jeung rejuvenation unggal sél épidermis;
  5. nyegah salajengna penampilan wrinkles, pigmentation jeung nu séjénna parobahan patali umur;
  6. alatan ditingkatkeun kamampuhna produksi kolagén méré élastisitas, kalenturan jeung firmness, can lemes jeung velvety.

Studi klinis Goji Cream

Studi klinis Goji Cream

Klinis kabuktian: Goji Cream eureun prosés sepuh sél jeung normalize karya anak.

Rupa-rupa vitamin jeung mineral jeung BETAINE dina hiji cream beurat bentuk molekul, nu ngamungkinkeun eta pikeun nembus kana lapisan deeper tina kulit pikeun nyieun dampak Goji Cream salaku efisien salaku mungkin.

Asam Amino, Goji berries boga hiji kandungan antioksidan anu kuat pangaruh. Hal ieu ngamungkinkeun cream pikeun digawe leuwih aktip. Asam Amino jeung betaine meta salaku hiji bolu, nu nyegah leungitna uap nu ngabalukarkeun ka jero hidrasi kulit jeung catetan ngurangan wrinkles.

Diliwatan dermatological kontrol, dilakukeun test suksés nu geus dipintonkeun hasil alus teuing:

Ayeuna anjeun bisa kasampak ngora taun dina sapuluh di saukur dua minggu geus jadi cukup nyata. Jeung ieu dikonfirmasi ku loba resensi jeung komentar kenca dina Internet ku awewe di Indonesia.

Sabab wrinkles mucunghul jeung umur, awéwé nu mana wae nu. Jeung lamun anjeun teu nungkulan eta, prosés mecenghulna nu anyar, leuwih profound jeung noticeable, janten teu mungkin.

Ieu alatan kanyataan yén wrinkles ngaganggu normal aliran getih jeung oksigén ka sél kulit. Tapi ayeuna prosés gampang pikeun ngeureunkeun berkat sipat endah tina Goji berries dina anyar anti-wrinkle cream.

Komposisi Goji Cream

Komposisi Goji Cream

Goji Cream geus saimbang tékstur, pikaresepeun pikeun aplikasi, ninggalkeun no résidu caket. Instan diserep. Bahan aktif utama nyaéta sari tina asak Goji berries. Ieu alami anu kuat antioksidan nyegah alam sepuh prosés, promotes jero jenuh tina dermis dipake komponén, uap, ngabalukarkeun panurunan signifikan dina jero jeung jumlah wrinkles.

Cream geus diuji klinis. Kabuktian éféktifitas anak dina normalisasi tina sél. Mangpaat unsur di anti-wrinkle:

Ngeunaan Goji berries di kosmétik

Goji Berries

Goji berries — paling mangpaat tutuwuhan pangeusina. Maranéhanana tumuwuh kuat di energetically jeung ecologically bersih tempat: China, India, Tibet jeung sajabana.

Sipat baguna of berries ieu kapanggih waktu anu pohara lila — leuwih ti 2 rebu taun ka tukang. Alatan tutuwuhan ieu pikeun monks Tibét ngatur hirup pikeun leuwih ti 100 taun, bari ngajaga kulit lemes tanpa wrinkles, huntu kuat jeung buuk cageur.

Rejuvenating sipat tina berries alatan unik molekular beungkeut. Maranehna beunghar polisakarida, ngaktifkeun prosés beda dina sél:

Poto saméméh jeung sanggeus ngagunakeun Goji Cream

Poto 1 saméméh jeung sanggeus aplikasi tina Goji CreamPhoto 2 saméméh jeung sanggeus aplikasi tina Goji CreamPoto 3 saméméh jeung sanggeus aplikasi tina Goji Cream

Kumaha meuli Goji Cream di Indonesia

Kumaha pikeun meuli Goji Cream

Ngan asli Goji Cream ti Hendel sacara Garden bakal nyadiakeun gancang jeung kuat rejuvenation pangaruh. Loba resensi positif dina panglawungan jeung jaringan sosial mastikeun nu kudu meuli unik di unggal awéwé.

Nu anyar harga Goji Cream ti 490000₨ ngan ayeuna Anjeun bisa raraga cream jeung 50% diskon, ngeusian dina bentuk urutan dina website. Cep up - jumlah tabung cream di hiji harga anyar kawates.

Perhatian! Meuli asli Goji Cream di Indonesia ngan dina website resmi urang.

Pengiriman barang jeung mayar

Kiriman Mail di Indonesia atawa ku kurir, nu maximum waktu kiriman pikeun 1 minggu. Mayar di mail atawa kurir.

Pamadegan dokter

Dr. Devi
Spésialisasi:
Cosmetologist

Pangalaman:
24 taun

Ayeuna cosmetology nawarkeun loba pilihan pikeun kaayaan jeung wrinkles jeung sepuh awal tina kulit, tapi sababaraha cara anu cukup drastis jeung bahaya. Ieu di antarana Botox injections, dioperasi plastik, jeung agrésif pangaruh dina beungeut épidermis, kaasup peels kimia. Kuring nyarankeun ka refrain ti nu make prosedur ieu, sabab konsékuansi bisa jadi cukup nguciwakeun.

Salaku hiji alternatif nu hadé pikeun cara ieu nawarkeun konsumén anak di Indonesia ngagunakeun hiji beungeut anyar cream dina dasar Goji Berry Goji Cream. Ieu ngawengku ngan alami komponén jeung ensures alus teuing anti-sepuh, perawatan kulit jeung pangaruh moisturizing tanpa ngarugikeun pikeun kaséhatan.