Artikel

  • Prosedur kosmetologi - metode sareng téhnik pikeun perawatan awak. Éta dilumangsungkeun pikeun ngaréjuasi, ningkatkeun élastisitas, leungit beurat sareng merangan cellulite.
    30.09.2020
  • Naha peregangan kulit laser pecahan diperyogikeun sareng kumaha jalanna. Pro sareng kontra ngeunaan prosedur, indikasi sareng kontérapis.
    21.09.2020
  • Prosedur kosmetik anu paling épéktip pikeun peremajaan kulit wajah: mesék sareng ngangkat frekuensi radio, suntikan sareng myostimulasi, prosedur pakakas.
    20.09.2020
  • Kosmétik hardware: kaunggulan, daérah aplikasi, prosedur kosmétik populér nganggo alat-alat hardware (terapi microcurrent, massage, darsonvalization, myostimulation, microdermabrasion, cryotherapy, galvanotherapy, peeling).
    19.09.2020
  • Hardware cosmetology pikeun peremajaan wajah: prinsip aksi, indikasi, hasil, prosedur (RF-lift, microcurrent hardware face-lift, cryotherapy, photorejuvenation, laser rejuvenation, LPG-massage, ELOS-rejuvenation, ultrasonic lifting), alat anu pangsaéna.
    18.09.2020
  • Intina peregangan kulit pecahan. Indikasi sareng kontéksipikasi, manpaatna. Ngalaksanakeun prosedur kosmétik sareng jaman pamulihan.
    17.09.2020
  • Masker raray anti sepuh: komponén anu digunakeun, kontérap pikeun panggunaan, rekomendasi ti tukang kosmétik, resep bumi.
    16.09.2020
  • Téknologi operasional sareng non-operasi pikeun nyegerkeun kulit di sakitar panon, kaunggulan sareng karugian.
    15.09.2020
  • Cara anu épéktip pikeun nyegerkeun kulit wajah di bumi. Resep pikeun masker, komprési, urut diri. Alat pikeun peremajaan kulit.
    14.09.2020
  • Métode pikeun nyegerkeun kulit dina panon. Fitur sareng hasil réjuvenasi laser.
    08.09.2020
  • Resep anu épéktip pikeun masker pikeun peremajaan kulit. Resep masak sareng aturan panerapan.
    06.09.2020
  • Panyegahan kulit laser pecahan: naon éta, indikasi sareng kontéstipikasi pikeun prosedur, béntenna antara prosedur laser pecahan sareng jinis sanésna, kaunggulan sareng karugian, persiapan prosedur, pangaruh prosedur, komplikasi, jaman rehabilitasi, ulasan.
    02.09.2020
  • Jinis réjuvenasi kulit pecahan. Indikasi sareng kontéskripikasi. Jalanna prosedur sareng épéktipitasna.
    27.08.2020
  • Naon deui nyaéta rélavenasi kulit raray laser sareng kumaha prosedur kosmetik anu dilakukeun. Kauntungan sareng karugian tina peremajaan laser, perawatan kulit saenggeusna.
    25.08.2020
  • Laser kulit rejuvenation: metoda jeung kaunggulan, préparasi jeung ngalakonan rupa-rupa rejuvenation (ablative jeung non-ablative), indikasi jeung contraindications, rehabilitasi sarta perawatan kulit sanggeus prosedur, waragad, harita.
    29.06.2020
  • Tanda, rupa jeung ngabalukarkeun utama sepuh kulit. Kumaha pikeun ngajaga youthfulness raray: cleanse, homemade lotions, masker, cleansing awak sarana pikeun rejuvenate kulit.
    26.06.2020
  • Sigana ngora jeung ngora – naon bédana, jeung kumaha pikeun tetep sok ngora bener. Métode facelift: non-bedah jeung téhnik bedah. Métode alami tina rejuvenation: a jalan kahirupan, care husus, makeup, tambahan sagala rupa métode.
    20.06.2020
  • Homemade jeung komérsial pakakas, téhnik, prosedur nyabut wrinkles, creases jeung garis rupa dina beungeut. Latihan ti wrinkles dina ramo.
    09.10.2019
  • Jentre mékanisme kulit sepuh jeung wrinkling. Tips pikeun milih caregivers pikeun miara kulit sanggeus 50 taun jeung resep tina rupi di imah.
    23.09.2019
  • Saran utama perawatan kulit sanggeus 30 taun. Cleansing ditangtoskeun, toning jeung gizi – jaminan of freshness jeung élastisitas.
    30.08.2019
  • Artikel ieu bisaeun anjeun cara milih anu bener sarta éféktif perawatan kulit raray: normal, oily jeung bintik hideung jeung redness. Maca nepi ka ahir material, diajar kumaha carana meunangkeun hal nu alat jeung diajar ngeunaan hardware métode jaga.
    21.08.2019
  • Troubled kulit teu alesan pikeun panik. Dina artikel ieu kami baris ngawanohkeun anjeun ka métode praktis nu bakal mantuan anjeun pikeun cicing éndah jeung ngora salawasna.
    29.07.2019
  • Pro jeung kontra of care professional pikeun kulit. Jenis prosedur husus pikeun kulit dina beungeut jeung resensi ngeunaan eta.
    27.07.2019
  • Fitur perawatan kulit orok. Kumaha miara awak jeung beungeut. Kumaha pikeun ngabersihan panon, ceuli jeung irung bayi. Masalah kulit: naon atuh.
    20.07.2019
  • Beungeut care sanggeus 40 taun: nasehat ti hiji beautician. Ngan nyimpen jeung manjangkeun youthfulness kulit sanggeus opat puluh wanoja jeung lalaki. Kumaha miara kulit anjeun opat puluh taun ka: pituduh nu lengkep.
    26.06.2019
  • Kulit dina beungeut ngagambarkeun teu ngan umur awéwé, tapi oge nya cinta jeung hormat keur sorangan. Ku alatan éta perawatan ditangtoskeun tina eta ngan saukur kudu aturan. Nu basajan jeung éféktif resep masker pikeun perawatan kulit raray di imah.
    21.01.2019
  • Perawatan ditangtoskeun tina kulit sanggeus 30 taun: tips kageulisan. Kumaha miara garing, oily, masalah kulit kira-kira panon sanggeus 30 taun
    12.01.2019
  • Penting milestones jeung fitur pikeun miara kulit sanggeus 30 taun di imah. Kumaha miara masalah, kombinasi atawa kulit garing. Alus review sarana pikeun miara kulit di imah
    12.01.2019
  • Inpo nu leuwih lengkep ngeunaan élmu kulit raray di imah. Hambalan daily perawatan kulit. Perawatan ditangtoskeun tina kulit eyelids. Kumaha miara kulit beuheung
    05.01.2019
  • Pikeun ngalawan tanda sepuh, anjeun kudu gaduh hiji terpadu beungeut care sanggeus 40, dimimitian ku kadaharan jeung tungtung jeung katuhu makeup.
    29.12.2018
  • Nyaho sadaya nu hartina miara jalma anjeun boga kasempetan pikeun cicing salawasna ngora. Manggihan kaluar naon cleanse kulit, nourish jeung moisturize jeung saeutik saeutik ngeunaan rupa kulit.
    25.12.2018
  • Jumlah admirers Korean tradisi geus ngembang steadily. Beuki loba urang ngiluan ws rendra, ningali Korean sinetron jeung impian pikeun manggihan kulit salaku tokoh utama anu sampurna, sampurna lemes, jeung hiji glow cageur.
    22.12.2018
  • Nyieun homemade perawatan kulit raray perlu comprehensively. Kadé ka rutin cleanse, nourish jeung nada kulit, ngurus anak panangtayungan ti pangaruh luar
    18.12.2018
  • Kageulisan hiji wanoja jeung dirina dandan nyaéta gabungan tina tilu komponén: geulis jeung buuk cageur, inohong sampurna jeung velvety kulit.
    13.12.2018
  • Perawatan kulit beungeut tanpa makeup - ngan cai, minyak alami jeung cuka cider Apal. Urut raray, raray rupi, cleansing jeung moisturizing kulit nu resep homemade.
    07.12.2018
  • Sanggeus usum panas merlukeun jero miara kulit saperti ieu kakeunaan pangaruh goréng tina panonpoé caang, angin garing jeung cai uyah.
    01.12.2018
  • Perawatan kulit kombinasi kumaha perawatan kulit di imah, kumaha milih kosmétik nu prosedur kosmetik pangalusna cocog. Saran ti nu beautician.
    25.11.2018
  • Fitur tipe kulit, mitos umum. Imah beungeut jaga - fase care, hartina. Salon ngurus - naon prosedur ngalakukeun. Fitur care poean
    25.11.2018
  • Utamana tinimbangan ati jeung observance tina aturan merlukeun perawatan kulit oily. Sanajan kitu, loba remedies anjeun bisa ngalakukeun di imah. Urang ngajemput sababaraha aturan jeung prinsip nu ngurus jeung resep masker.
    17.11.2018
  • Miara kulit sanggeus 30 taun: aturan dasar, syarat. Fitur tina kulit, kacenderungan ka sepuh. Pilihan creams, masker, perlakuan di imah jeung di salon.
    15.11.2018
  • Koréa system care pikeun kulit dina 10 léngkah karya keajaiban! Bakal nyieun kulit anjeun sampurna, méré eta smoothness jeung Caang. Simkuring di dieu pikeun mantuan!
    08.11.2018
  • Unggal gadis taliti pisan miara beungeut nya jeung gently panawaran pikeun manéhna.
    21.10.2018
  • Pikeun miara kageulisan jeung kaséhatan kulit teu kudu resort ka umum prosedur kosmetik. Sanggeus mastered aturan saperti metot materi palajaran salaku Facials di imah gampang.
    19.10.2018
  • Tangtu miara kulit sanggeus rupa-rupa beberesih. Mékanis jeung ultrasonic cleansing. Facials dina waktu nu beda taun.
    18.10.2018
  • Restorasi tina kulit dina gugur sanggeus usum panas panas poé.
    15.10.2018
  • Kumaha pikeun nyokot salon jeung imah miara kulit sanggeus 30 taun: naon robah tarung prosedur naon jeung hartina pikeun milih, sababaraha mangpaat resep jeung tips.
    12.10.2018
  • Loba awewe mayar perhatian husus ka beungeut anjeun.
    07.10.2018
  • Enya, beauticians bisa ngalakukeun loba, tapi nu teu negate butuh daily imah miara kulit. Ieu ngawengku hambalan 4
    04.10.2018
  • Peeling téh éféktif jeung affordable alat pikeun care jeung perlakuan kulit beungeut jeung awak. Exfoliation mantuan nyabut kulit paéh lapisan sél, ngaronjatkeun sirkulasi getih jeung gizi, ngajadikeun kulit lemes jeung hipu.
    04.10.2018
  • Rejuvenation kongkolak panon kulit, prosedur, tips, kertajati, jeung koreksi pilihan
    30.09.2018
  • Care komprehensif pikeun kulit dumasar kana jinis jeung mantuan pikeun ngaronjatkeun status jeung ngajawab masalah dasar. Naon ukuran kudu dilaksanakeun, upami raray kulit oily, garing, kombinasi?
    30.09.2018
  • Rejuvenation raray tanpa operasi: nu paling populér métode restorasi of kolagén dina kulit sél jeung laser, ozon, injections. Mesotherapy, Thermage, fitur jeung alam prosedur.
    28.09.2018
  • Lalaki nu teu kurang awewe hayang cicing ngora. Ngan ngobrol ngeunaan eta kaluar pisan loba kurang mindeng.
    24.09.2018
  • Pamakéan scrubs di lembaga anu ngurus jalma rooted di mangsa katukang. Nu diganti ku asam, nu loba kali leuwih efisien exfoliate kulit
    24.09.2018
  • Jeung umur, kulit leungiteun kamampuh pikeun recovery, SAG, aya nu munggaran tanda of sepuh dina bentuk wrinkles raray. Datang ka bantuan minyak nu penting pikeun rejuvenation. Sanajan minyak teu panacea pikeun sagala ills, tapi maranehna pisan oge mantuan dina gelut ngalawan sepuh.
    21.09.2018
  • Batin mah visi mah jeung kacaangan kilat anjeun tempo diri dina 10 taun, jeung saterusna, dina 100 taun, jeung dina, jeung sanggeus 1.000 taun, jeung saterusna ngora, salawasna ngora, salawasna ngembang - Divinely sehat gembleng hirup.
    21.09.2018
  • Salah sahiji nu paling modern, aman métode tarung wrinkles jeung nu séjénna parobahan patali umur-of beungeut, anu dianggap non-ablative laser rejuvenation. Dina artikel ieu kami bakal mertimbangkeun téhnik non-ablative rejuvenation.
    20.09.2018
  • Urang kabeh terang, anu vitamin anu pohara kapaké. Tapi sajauh maranehna nu dipikabutuh pikeun kulit?
    18.09.2018
  • Alat pikeun rejuvenation raray ayeuna ampir di unggal salon kageulisan. Pangaruh laser rejuvenation raray kahontal teu ngan ku nyoplokkeun luar kulit defects (wrinkles, freckles, spot umur), tapi di expense of stimulasi tina prosés tina jaringan konéktif dina kulit.
    18.09.2018
  • Bumbu pikeun rejuvenation raray nu mangrupa hasil pilihan katuhu. Maranehna oge dicokot care tina kageulisan, nonoman jeung kaséhatan kulit. Bumbu nu mantuan pikeun mulangkeun kulit jeung nyieun eta leuwih youthful, angka nu gede. Tapi dina raraga pikeun meunangkeun éfék nu dipikahoyong, eta disarankeun pikeun maké ngan sababaraha tutuwuhan.
    18.09.2018
  • Ngangkat masker pikeun awewe ngahontal umur tengah jeung impian masih kasampak seger jeung pikaresepeun geus jadi bagian integral tina kahirupan.
    17.09.2018
  • Laser metoda rejuvenating wewengkon panon no efek samping lamun sabar teu nuturkeun saran ahli jeung geus no contraindications. Nu prosedur éféktif jeung mere hasil nu geus aya sanggeus sesi kahiji.
    15.09.2018
  • Jeung umur, awewe kulit leungiteun élastisitas anak, wrinkles, kagaringan, nu teu bisa tapi girang.
    15.09.2018
  • Unggal awéwé sooner atawa saterusna nyanghareup masalah di handap ieu: kulit leungiteun élastisitas, jadi kusam, wrinkles mucunghul.
    13.09.2018
  • Ti kadaharan urang mangaruhan sagala aspek kahirupan urang. Urang naon dahar, jeung kulit urang hal kahiji nu nembongan jadi kadaharan urang. Dina artikel ieu kami baris kasampak di produk dipake pikeun rejuvenation kulit.
    09.09.2018
  • Jeung umur kulit leungiteun nada jeung élastisitas. Kahiji wrinkles mucunghul, ngiuhan jadi kusam, aya hyperpigmentation jeung nu séjénna tanda sepuh.
    09.09.2018
  • Minyak nu penting ngawula ka salaku bagian integral tina alam cosmetology, sabab geus spéktrum lega aktivitas jeung aplikasi kemungkinan.
    07.09.2018
  • Hatur nuhun ka perkembangan cosmetology, anjeun bisa ngahontal rejuvenation raray tanpa bedah sababaraha prosedur. Hal utama anu teu luang duit.
    04.09.2018
  • Dinten ieu kami obrolan ngeunaan rejuvenation kulit beungeut jeung awak ngaliwatan perlakuan éféktif photorejuvenation. Ogé diajar kumaha carana langsung ngayakeun sorangan photorejuvenation – kaunggulan anak, kalemahan jeung contraindications.
    03.09.2018
  • Unggal awéwé hayang manifestasi tina umur-dina kulit ieu minimal. Cara nu paling éféktif pikeun rejuvenate kulit ti rahayat resep kageulisan dibere dina artikel ieu.
    31.08.2018
  • Sepanjang waktos, kulit rejuvenation ieu nu paling penting isu dina esthetic cosmetology. Dina artikel ieu kami baris obrolan ngeunaan estetika rejuvenation.
    31.08.2018
  • Salah sahiji real métode kulit rejuvenation raray ngagunakeun germ gandum. Resep tina campuran.
    29.08.2018
  • Naon nu mangpaat sipat nu aya di bumbu pikeun kulit rejuvenation? Sababaraha resep nu bakal mantuan mawa beungeut dina raraga lemes kaluar wrinkles.
    28.08.2018
  • Beuheung urang pamustunganana leungit nada jeung kulit jadi flaccid. Kulit mimiti SAG, wrinkles atawa komo gado ganda. Aya tips basajan nu bisa mulangkeun kulit nada, jeung eta nyieun nya kasampak ngora.
    24.08.2018
  • Kumaha pikeun kasampak pangalusna, nyieun kulit elastis jeung velvety pikeun ngaleungitkeun wrinkles — isu interest ka unggal wanoja.
    24.08.2018
  • Minyak nu penting jeung kulit éndah alam sahabatna.
    24.08.2018
  • Pikeun nyieun kageulisan jeung youthfulness salami mungkin nyaéta impian unggal salah sahiji urang. Alam sorangan nyadiakeun urang jeung kasempetan pikeun manjangkeun nonoman, ngagunakeun kabeungharan anak
    22.08.2018
  • Di modern kaayaan kulit raray rejuvenation – salah sahiji masalah anu bisa direngsekeun tanpa resorting ka ladenan tina ahli bedah plastik.
    22.08.2018
  • Otot beuheung condong ngalaman kurang stress ti batur pikeun alesan ieu, maranéhanana gancang leungit nada maranéhanana, ku kituna kamampuh pikeun ngarojong kulit ogé di nonoman-na.
    22.08.2018
  • Kumaha carana alat pikeun plasma rejuvenation raray? Hasil. Contraindications.
    21.08.2018
  • Prinsip operasi alat laser resurfacing aya dina dampak dina lapisan deeper tina dermis tanpa ngarusak lapisan luhur épidermis. Ngeunaan fitur alat pikeun laser rejuvenation kulit anjeun bakal diajar ti ieu artikel.
    20.08.2018
  • Kumaha pikeun rejuvenate kulit di imah? Nyieun hiji mandi sabun cair, susu, ekstrak chamomile, yogurt atawa aci. Nyiapkeun awak scrub dumasar kana gula, cream haseum jeung madu.
    20.08.2018
  • Jeung umur, awewe nu beuki nempo diri dina eunteung jeung hhh: wrinkle sejen ditambahkeun.
    17.08.2018
  • Naon anu penting pikeun nyaho ngeunaan métode rejuvenation raray. Aya naon jeung perlakuan pikeun nyanghareupan jeung paling éféktif tina eta. Mana nu leuwih alus pikeun ngamimitian raray.
    17.08.2018
  • Kulit rejuvenation ayeuna a kanyataanana. RF-beungeut angkat
    17.08.2018
  • Aya sia aya husus ngeunaan kaéndahan awewe Thailand: dasar sagalana — well ngurusan kulit flawless nu nahan freshness for lila. Unggal bangsa ngabogaan rahasia sorangan pikeun ngajaga kageulisan bikang jeung nonoman.
    17.08.2018
  • Pertimbangkeun naon prosedur pikeun rejuvenate nyanghareupan nu paling éféktif. Fitur rejuvenation téhnik anu digunakeun dina salon jeung ka imah.
    17.08.2018
  • Ieu produk kosmetik kawas sérum, kacida populer di kalangan awewe sakabeh umur. Hal ieu bisa dipaké pikeun nyata ningkatkeun kulit jeung méré eta a seger, radian penampilan.
    16.08.2018
  • Kumaha pikeun rejuvenate kulit di imah, resep, masker, urut, latihan, minyak, alat pikeun rejuvenation
    16.08.2018
  • Alam minyak kosmetik – unik alat nu dipaké di cosmetology pikeun perawatan kulit raray. Naon nu mangpaat sipat maranéhanana boga?
    15.08.2018
  • Remedies alami pikeun nyanghareupan leuwih datang kana pantun. Loba jalma ingkar ti biasa produk kageulisan jeung kimia rumus di ni ' mat naon nu dipaké pikeun nonoman, freshness jeung smoothness tina rupa grandmothers urang.
    15.08.2018
  • Manjangkeun youthfulness jeung bantuan imah anti-sepuh masker raray. Urang milih nu pangalusna resep ti sayur, bungbuahan jeung bumbu gampang sadia
    13.08.2018
  • Rejuvenation raray remedies rahayat méré pohara alus jeung hasil langgeng. Ku alatan éta, rejuvenation raray di imah teu kudu neglected. Komo pull-up hartina masak pikeun diri. Tapi ulah poho ngeunaan gizi ditangtoskeun.
    13.08.2018
  • Penampilan wrinkles kahiji bisa ngagagalkeun komo paling percaya diri jeung kuat nona, tapi aya asalna hiji waktu lamun kulit mimiti umur – ieu téh cukup hiji prosés alami.
    13.08.2018
  • Rejuvenation kulit awak urang umur maju téknologi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun ampir mana wae nu salon kageulisan atawa di klinik, jeung nyieun rejuvenation raray bisa sakabeh kompléx.
    13.08.2018
  • Laser pecahan rejuvenation kulit
    13.08.2018
  • A saeutik saeutik ngeunaan imah hardware cosmetology; rupa-rupa instrumen; Ngarah pausahaan manufaktur mesin; Darsonval pikeun nyanghareupan – rusiah tina rejuvenation alat; Saran pikeun imah darsonvalizations; hiji pendekatan Terpadu
    11.08.2018
  • Élastisitas, sehat warna jeung henteuna wrinkles — fitur has ngora jeung kulit séhat. Tapi, jeung umur, ieu qualities nu leungit jeung datang ka bantuan perlakuan.
    11.08.2018
  • Photorejuvenation nyaéta hiji téhnik modern tina rejuvenation kulit. Panggih anak perenahna di pangaruh dina sél kulit panonpoé atawa cahya jieunan sumber, nyababkeun mecenghulna sél anyar jeung ngaleungitkeun heubeul leuwih.
    11.08.2018
  • Tanda awal sepuh nembongan dina umur 25-30 taun, lamun kira-kira panon ngawitan ngabentuk wrinkles. Ieu raray wewengkon ngandung saeutik lemak subcutaneous jeung nu sensitip pisan.
    11.08.2018
  • Pecahan thermolysis SmartXide Dot mangrupa brand anyar laser jeung titik mékanisme action dina kulit.
    10.08.2018
  • Wanoja kasampak seger jeung ngora dina sagala umur, sok mungkin pikeun nyiapkeun basajan masker pikeun nyanghareupan rejuvenation di imah.
    10.08.2018
  • Komo jeung sampurna inohong umur urang méré kaayaan kulit.
    09.08.2018
  • Rejuvenation di imah – pondok program éféktif. Sadaya métode basajan jeung bébas. Kudu cai, minyak jeung sababaraha menit.
    09.08.2018
  • Éféktif resep rupi nu bakal mantuan ka teu ngan meunang leupas tina wrinkles tapi ogé suku gagak sacara, jerawat jeung kulit séjén imperfections
    09.08.2018
  • Laser rejuvenation kulit beuheung: nu pro jeung kontra of prosedur, pangaruh eta, biaya perkiraan
    09.08.2018
  • Unggal awéwé ngimpi boga geulis lemes kulit tanpa wrinkles. Leuwih taun, prosés sepuh dina dermis aktiviziruyutsya, eta leungiteun élastisitas anak urut, jadi flabby.
    08.08.2018
  • Fractus rejuvenation raray eliminates patali umur-manifestasi atawa kosmetik defects dina jangka pondok jeung minimal résiko komplikasi
    07.08.2018
  • Anjeun bakal diajar naon laser rejuvenation prosedur jeung meunangkeun akrab jeung indikasi jeung contraindications
    07.08.2018
  • Kulit sepuh mangrupakeun prosés dilawan nu inevitably awaits nu mana wae nu jalma. Teu sakabeh awewe anu daék pikeun nunda nepi ka eta.
    07.08.2018
  • Rejuvenation raray mungkin teu ngan dina kageulisan ngaliwatan prosedur kosmetik, tapi ogé di imah.
    07.08.2018
  • Cream ti wrinkles sanggeus 40 taun di imah - gambaran full pikeun solusi tina masalah kulit
    05.08.2018
  • Saméméh unggal awéwé ngora, pertanyaan anu kumaha pikeun ngawétkeun youthfulness kulit jeung ngajaga freshness tina raray, utamana di urang jaman edan.
    04.08.2018
  • Topeng ti wrinkles tinimbang Botox di imah
    29.07.2018
  • Mimiti wrinkle cream anjeun nampa hiji dompet hiji wanoja modern di 25 – 27 taun. Profésional industri kageulisan ngaku nu ngamimitian maké anti-sepuh remedies sanggeus tilu puluh kasep.
    28.07.2018
  • Mimiti wrinkle cream anjeun nampa hiji dompet hiji wanoja modern di 25 – 27 taun. Profésional industri kageulisan ngaku nu ngamimitian maké anti-sepuh remedies sanggeus tilu puluh kasep.
    28.07.2018
  • Topéng tina strawberries pikeun nyanghareupan. 13 éféktif resep di imah
    28.07.2018
  • Nepi ka umur nu tangtu, sababaraha katresna salempang ngeunaan wrinkles jeung patali umur-kulit robah. Dina umur nu ngora dulur, eta jigana nu ieu masalah bakal mangaruhan eta salaku ahir salaku mungkin, jeung pikeun ngajawab eta bakal mantuan trendi mahal creams.
    24.07.2018