Rejuvenasi laser pecahan

hakekat prosedur rejuvenasi kulit pecahan

Panyabab utama penuaan kulit nyaéta kagoréngan kamampuan fungsina metabolisme sareng sél, ogé kalambatan ngaleungitkeun racun sareng racun sareng panurunan suplai gizi kana struktur sélulér. Hatur nuhun kana studi laboratorium, janten dipikaterang yén ieu mangrupikeun prosés anu tiasa dibalikkeun, nyaéta, aya kamungkinan kamungkinan aktipkeun sélulér. Élmuwan mendakan yén saatos kakeunaan termal ka laser, hiji bagéan sél dina dermis diaktipkeun, sareng bagian sanésna maot. Sakumaha aturan, sél paéh maot tibatan sél hirup anu teu ngagaduhan poténsial pikeun pulih deui.

Dina prosés maot sél lemah, rohangan antar-sela anu dikosongkeun dikuasai ku sél anu langkung kuat. Pangaruh termal anu nembongan saatos pangobatan laser ngaktipkeun kagiatan sélulér, neraskeun pembaharuan sél sareng pertumbuhan. Kualitas sareng kagancangan perbaikan sélulér gumantung kana diaméter sinar laser. Kandelna henteu kedah langkung ti 200 mikron, maka lapisan kulit anu séhat sareng ngora bakal mimiti kabentuk di daérah anu diubaran.

Kusabab ieu, téhnik réjuvenasi laser parantos ditingkatkeun kalayan ngenalkeun termolisis fraksional. Dina prosés ieu, sinar laser kabagi kana sababaraha sinar mikroskopis, nyiptakeun struktur bolong anu mangaruhan kana daérah pangobatan. Nilai inovatif téknologi ayana dina kanyataan yén laser tiasa dianggo di daérah lokal, anu ngalestarikeun kawasan kulit anu gembleng - aranjeunna ngagancangkeun régenerasi kulit sareng penyembuhan.

Ragam térmolisis fraksi

Rejuvenasi laser pecahan parantos hasil dianggo pikeun ngencangkeun sareng ngencarkeun kulit dina salah sahiji tina dua cara. Éta bénten-bénten dina karakteristik tindakan laser, jero penetrasiana sareng pangaruhna kana daérah-daérah tertentu.

kumaha réjuvenasi kulit pecahan dilakukeun

Metodeu aksi munggaran - photothermolysis fraksi - mangaruhan sél épérémipal luhur, sacara harfiah ngejat aranjeunna. Kalayan kecap séjén, kalayan metode ieu, ngan ukur lapisan dermal luhur anu kakeunaan.

Metode kadua pangobatan mangaruhan lapisan épidermal sareng dermal handap, ningal lapisan luhur kulit anu gembleng. Dina kadua kasus, sinar laser ngagaduhan pangaruh lokal. Zona pamrograman sélulér dilestarikan di sakitar daérah anu diubaran, anu ngawangun kamungkinan régenerasi kulit salajengna. Kalayan kecap séjén, shock panas ngaktipkeun tumuhna sél énggal sareng prosés metabolisme dina sél.

Metodeu munggaran tina frékuotermolisis fraksi ngaleungitkeun daérah mikroskopis deet tina sél kulit, ngencengkeun daérah anu diubaran dina waktos anu sakedik, janten hasilna saatos prosedurna tiasa katingali langsung. Éta ngalancarkeun keriput dangkal sahingga dianggap idéal pikeun ngaleungitkeun tanda mimiti parobahan kulit anu aya hubunganana sareng umur.

Cara anu kadua pangaruh laser cocog pikeun méréskeun masalah dina jero kulit, nalika prosés sepuh parantos teu tiasa dibalikkeun. Cara ieu mangrupikeun salah sahiji "artileri beurat" peremajaan laser. Akting dina lapisan jero épidermis sareng dermis, laser ngamimitian prosés metabolisme, ngabentuk kerangka mémbran anyar, ngaktifkeun produksi kolagén, janten kulit janten langkung ngora sareng hirup deui tina jero.

Parantos kabuktosan yén épisiénsi maksimal photothermolysis fraksi kahontal ngalangkungan gabungan tina dua padika paparan. Dina hal ieu, kulit bakal nampi pangaruh ganda - di luar sareng di jero, anu nyayogikeun pangaruh jangka panjang peremajaan kulit. Téhnik anu sami dianggo ku sajumlah ageung lembaga médis modéren anu ngagaduhan peralatan laser modéren pikeun aranjeunna.

Kekecapan prosedur

Anjeun tiasa mastikeun yén saatos peremajaan laser pecahan kulit anjeun janten rata, lemes sareng hérang saatos prosedur anu munggaran. Dina saminggu, bentukna lonjong tina cangkéng bakal ketang, keriput bakal dilenyepan, sareng kulitna bakal pareum. Pikeun ngahijikeun sareng manjangkeun hasilna, kursus prosedur bakal diperyogikeun dina jarak sabulan.

Kalayan réjuvenasi fraksi gabungan, pangaruh kulit ngora janten langkung gancang sareng langkung lami, dugi ka 2-3 taun. Tangtosna, hasilna gumantung pisan kana gaya hirup pasien masing-masing. Ngalirkeun kabiasaan goréng, perawatan raray pencegahan, gaya hirup séhat, bobo anu saé sareng leres ngabantosan manjangkeun umur ngora kulit sareng nyegah prosés sepuh sareng luntur.

Kauntungan anu teu disangka-sangka tina prosedur nyaéta kanyeri na. Spesialis nganggo anesthesia permukaan, janten nalika prosedur, pasién mung ngaraos sensasi tingling di daérah anu kaserang.

Prosedur kamajuan

jinis réjuvenasi kulit wajah anjeun

Kauntungan anu teu disangka-sangka tina prosedur nyaéta kanyeri na. Spesialis nerapkeun anesthesia permukaan, ku alatan éta, salami prosedur, sabar karasaeun ngan hiji sensasi tingling di wewengkon nu dimaksud. Anestetik dilarapkeun teu lami sateuacan ngamimitian sési, anu lilana tiasa dugi ka sajam - éta sadayana gumantung kana luas permukaan pangobatan.

Saatos prosedur, spesialis mamatahan nasabah ngeunaan perawatan kulit anu diperyogikeun, ngubaranana ku produk ubar khusus.

Langsung saatos prosedur, kulit henteu kedah perawatan tambahan. Bakal nyandak anjeun sakedik langkung ti saminggu pikeun balik kana wirahma normal hirup anjeun, nalika rehabilitasi saatos operasi langkung hésé sareng langkung lami.

Salami dua dinten kahiji, rarayna bakal kembung, saatosna éta bakal ngahurungkeun rada beureum. Saatos 4-7 dinten, sél paéh bakal mimiti ngabersihkeun, nembangkeun kulit seger sareng awét ngora.

Indikasi pikeun prosedur

Upami aya mamang ngeunaan épéktipitas réjuvenasi laser fraksional, éta perlu didatangan prosedur pikeun dimimitian ku numutkeun indikasi, anu seueur;

  • Akne.
  • Pigmentasi.
  • Lancah urat, tanda manteng sareng parut.
  • Pori-pori ageung.
  • Wrinkles, suku gagak sakuriling panon.
  • Kulit langsing, layu sareng leupas.

Kontra pikeun prosedur

Sapertos prosedur salon naon, peremajaan fraksional ngagaduhan sajumlah kontékstraksi:

  • Tumuwuhna jinak sareng ganas di daérah pangobatan.
  • Kanker sareng kémoterapi lumangsung
  • Dermatoses sareng photodermatoses, dina daérah prosedur na.
  • Inféksi herpes dina sabulan.
  • Inféksi tepa akut, imunodefisiensi.
  • Panyakit kronis sapertos gangguan pendarahan, diabetes mellitus, panyakit thromboembolic.
  • Psoriasis sareng hiperténsi.
  • Riwayat tapak tatu keloid atanapi vitiligo, riwayat kulawarga vitiligo atanapi keloid.
  • Seger tan, kunjungan samak ayeuna.
  • Mangsa kakandungan sareng laktasi.
  • Pamakéan retinoid dina genep bulan ka pengker.

Kombinasi réjuvenasi fraksional sareng prosedur sanés

Prosedur ieu dilakukeun ngan ukur saatos konsultasi awal sareng ahli kosmétik. Kalayan parobihan anu aya hubunganana sareng umur, resurfacing kulit laser bakal ngahasilkeun épisiénsi maksimum, sareng sanés metode réjuvenasi fraksi.

Dina sababaraha kasus, moal tiasa dilakukeun tanpa manipulasi operasi, nyaéta endoscopic facelift, blepharoplasty atanapi sisipan benang pikeun ngencarkeun. Nanging, peremajaan laser bakal ngabantosan sareng ningkatkeun efektivitas prosedur. Éta bakal ngalengkepan hasil na sareng nyaringkeun penampilan klien.

Métode réjuvenasi laser sampurna digabungkeun sareng prosedur sapertos mesotherapy sareng ngangkat plasma, ogé biorevitalisasi dumasar kana asam hyaluronic.

27.08.2020