Réjuvenasi raray di bumi - hasilna gancang!

kumaha nyegerkeun kulit wajah di bumi

Kumaha kéngingkeun hasil gancang dina peremajaan wajah di bumi? Maca ngeunaan topéng, kompres, metode pijet sareng alat anu paling populér pikeun peremajaan wajah di bumi dina tulisan ieu!

Sadayana awéwé, henteu terkecuali, hoyong salawasna katingali pikaresepeun sareng ngora. Tapi hanjakal pisan kami, mangtaun-taun awak urang kaluar, sareng sadaya parobihan katingali dina raut. Entong kesel ngeunaan ieu, kusabab berkat seueur kosmétik anu disiapkeun nyalira sareng téhnik pijet, anjeun tiasa ngalestarikeun kageulisan sareng nonoman raray, ngirangan jumlah kerut sareng mulangkeun élastisitas kulit anu tilas. Salaku tambahan, teu aya investasi kauangan khusus anu diperyogikeun.

TOP 5 cara pikeun ngahudangkeun deui raray anjeun di bumi

Kadang-kadang anjeun kedah merhatoskeun raray kalayan gancang.

Prosedur ieu ngagaduhan pangaruh kilat:

  • Topeng bumi. Aranjeunna henteu ngandung kimia naon waé, ngan ukur bahan alami anu mulus sareng nyegerkeun kulit.
  • Herbal compresses. Tutuwuhan anu ngagaduhan pangaruh obat kuat sareng réjuvenasi cocog pikeun prosedur. Aranjeunna millennial, sage, chamomile, peppermint, horsetail, rosemary, radiola. Anjeun tiasa silih berganti antara kompres panas sareng tiis.
  • Pijat mandiriningkatkeun sirkulasi getih sareng aktivasina otot.
  • Manipulasi és batutiasa disebat réjuvenasi anu jelas. Ngumbah nganggo és masihan pangaruh kasegaran. Cocog sakumaha és biasa tina cai anu dimurnikeun atanapi pindang, sareng kosmétik, didamel tina dékar ramuan. Anjeun tiasa nada raray ku cara kieu unggal dinten. Ti isuk-isuk anjeun bakal ngaraos bageur, geulis sareng rejuvenated!
  • Alat portabelkanggo panggunaan di bumi bakal nyegerkeun kulit dina sababaraha sési.

Masker pikeun peremajaan wajah di bumi

Topéng mangrupikeun cara anu umum sareng gancang pikeun merangan sepuh kulit. Aya seueur pilihan pikeun topéng "bumi", tapi ieu anu paling populér.

Masker masker

resep masker madu kanggo peremajaan kulit

Kanggo nyiapkeun campuran, anjeun peryogi bahan-bahan ieu: opat puluh mililiter madu alami, genep puluh mililiter minyak kembang matahari, hiji konéng. Anjeun kedah leres-leres ngagiling koneng sareng madu sareng nambihan minyak di dinya.

Larapkeun campuran anu disiapkeun dina dosis, unggal lima menit, dugi ka réngsé.

Topéng ieu cocog pikeun anu kulit garing.

Kefir topeng

Pikeun ngaréparasi kulit raray, anjeun peryogi limapuluh mililiter kefir sareng dua puluh dua gram kéju pondok sareng eusi gajihna nol persén, hiji irisan apel haseum.

Buahna ditumbuk sareng produk susu anu difermentasi ditambah kana gruel anu dihasilkeun. Campuran ieu dilarapkeun kana kulit wajah.

Laksanakeun topéng ieu saminggu sakali sacara rutin. Ieu resep kanggo campuran anu matak ngareuwaskeun pikeun anu kulitna berminyak kalayan jarawat.

Topeng minyak

Hiji sendok alit gliserin, mantega sareng madu alami dicampur sakedik. Topéng ieu tinggaleun dina raray dugi ka satengah jam. Éta cocog pikeun awéwé anu nganggo kombinasi atanapi kulit garing.

Topéng Timun

Masak gruel tina currant beureum, bonténg sareng krim haseum 20% gajih. Bahan-bahanna kedah dicandak dina babandingan anu sami. Topéng bakal nyegerkeun sareng ngabodasan kulit, jenuh unggal sél ku vitamin.

Topéng kalayan épék angkat

Candak sapuluh gram gelatin sareng tuang saratus mililiter cairan (anjeun tiasa seger). Kami ngantepkeun produk pikeun ngabareuhan saparapat jam. Saatos campuran urang lebetkeun kana cai mandi sareng panaskeun janten janten homogen. Salajengna, tiiskeun komposisi kana suhu kamar sareng terapkeun kana kulit nganggo sikat khusus. Sababaraha jas kedah dilarapkeun. Topéng kudu cangkéng dina raray. Saatos éta, éta dihapus salaku pilem padet ti handap ka luhur.

resep pikeun masker peremajaan wajah

Sareng persiapan farmasi tiasa janten analog tina "suntikan kageulisan", anu disiksa ku awéwé modéren. Kalayan bantosan leyuran, anjeun tiasa ngaberesihan kulit sareng nyegah penampilan prosés peradangan di dinya.

Sareng gél sareng salep bakalan ngabantosan jaringan anu rusak, nyageurkeun microcracks, mulangkeun élastisitas kulit sareng kateguhan. Salep dianggo pikeun kulit garing, sareng gel dianggo pikeun kulit berminyak sareng gabungan. Obat-obatan ieu dianggo dua kali saminggu salami sabulan. Larapkeun dina lapisan ipis. Saatos kursus peremajaan, reureuhan salami sasasih.

Sadaya topéng kedah dilarapkeun kana kulit anu bersih. Salaku tambahan, komprési bakal paling ngeunteung kana kaayaan kulit raray.

Komprési raray anti sepuh

Komprési hérbal sanés ngan ukur dianggo pikeun merangan sepuh kulit. Resep ieu ogé cocog:

  • Jus bonténg dicampurkeun sareng cai dimurnikeun dina jumlah anu sami. Ieu komprési nada, nyegerkeun sareng nyéhatkeun kulit. Cocog pikeun dianggo sapopoé.
  • Téh héjo, antioksidan anu pangsaéna, cocog pikeun kompres. Daun ageung diseduh sareng didinginkan, teras dikomprés sareng diterapkeun salami satengah jam.
  • Jus lidah buaya, dipikaterang ku pasipatan hirup-na, cocog pikeun kaséhatan kulit. Kanggo nyiapkeun resepna, 100 ml cai dicampurkeun sareng séndok lidah.

Ngawangun wajah - senam pikeun otot-otot raray - ogé ngagaduhan pangaruh gancang sareng keuna. Anjeun kedah ngamimitian latihan latihan ieu sedini mungkin. Latihan otot raray ngamajukeun aliran getih kana permukaan kulit. Kusabab ieu, éta disayogikeun nutrisi sareng oksigén saloba mungkin. Kaayaan kulit sareng kulit ningkat.

Pijat diri tina raray pikeun peremajaan

Pijat ogé ubar mujijat pikeun sepuh. Éta ngirutan kisut, ngencatkeun pigura otot, ngaluarkeun gado dobel sareng ngaleungitkeun ngapung. Pijat diri kedah dilaksanakeun salami 10 dinten, teras nyandak istirahat saminggu. Ngan sababaraha sési dianggo keajaiban! Aranjeunna nguatkeun otot sareng ngaktipkeun prosés metabolisme, mulangkeun sirkulasi getih.

Pijat klasik dilakukeun ngagunakeun krim sareng minyak khusus. Sareng pikeun prosedur anu nyumbang kana paningkatan kontur raray, talc diperyogikeun.

Unsur utami tina pijat Palasik kedahna nyaéta manipulasi ieu:

  • ngagosok;
  • ngabelaan;
  • geter.

Sateuacan prosedur, kulit diberesihan sareng diusap garing. Saatos éta, sérum atanapi gél anu ngagaduhan pangaruh angkat dilarapkeun kana éta.

Mimiti urut tina dahi sareng gerak lancar kana gado. Sadaya gerakan dilakukeun ketat sapanjang garis pijet. Tekenanna nyaéta dina bagian tengah. Teras aranjeunna ngalih ka gigir. Lintasan gerak bunder. Salami sési, anjeun kedah dianggo nganggo panangan anu santai, upami henteu anjeun tiasa nganyenyeri kulit. Mimitian ku stroking lampu sareng laun ningkatkeun gerakan. Tepukan lampu dipaké pikeun haneuteun kulit langkung.

Épék rejuvenating anu saé pisan disayogikeun ku alat-alat khusus anu dirancang pikeun dianggo di bumi.

Alat-alat pikeun peremajaan wajah di bumi

Ayeuna di toko mana waé anjeun tiasa mendakan alat portabel anu henteu langkung goréng dibanding salon. Aranjeunna masihan hasil anu saé sareng mangrupikeun tambahan anu peryogi pisan pikeun perawatan standar.

Daptar Pakakas anu cocog:

  • scrubber ultrasonik pikeun beberesih non-traumatis;
  • darsonval, anu ngagaduhan pangaruh antibakteri, anti radang sareng antiseptik;
  • massager infra merah - gaganti lengkep pikeun thermolifting;
  • terapi microcurrent pikeun nutrisi jero tina épidermis;
  • galvanis pikeun ningkatkeun pangaruh kosmétik.

Peremajaan perawatan di bumi bakal ningkatkeun kaayaan kulit anjeun sareng ngajantenkeun anjeun langkung ngora!

14.09.2020