Rejuvenasi tina kongkolak panon sareng kulit sakitar panon

Aranjeunna nyarios yén unggal awéwé mimiti sepuh ku cara masing-masing: anu ujug-ujug ngagaduhan dada anu tunduh khianat, anu sanésna aya bintik-bintik dina pananganna, anu katilu mendakan lapisan gajih anu kuat dina pingpingna anu ngabangkitkeun kabugaran naon waé. Tapi sadaya kasalahan ieu tiasa disamur nganggo baju anu pas atanapi makeup anu saé, tapi naon anu kedah dilakukeun ku panon sareng soca soca, dimana "tanda" umur muncul kalayan ningkatna kagancangan?

Masalah anu patali jeung umur dina soca sareng area di sakitar panon tiasa diringkeskeun sapertos kieu: aya sakedik kolagén, tapi seueur gajih. Anu terakhir mangrupikeun "kantong" ageung anu tiasa masihan tampilan anu henteu séhat pikeun sadayana. Kakurangan kolagén kalebet lipatan kulit leupas dina kongkolak panon sareng jaringan keriput anu langkung jero langkung mangtaun-taun. Naon anu kedah dilakukeun? Ngaleungitkeun kaleuleusan "umur-lami" sareng ngarangsang pembentukan kolagén!

Masalah éstétis di daérah ieu tiasa timbul henteu ngan kusabab umur, tapi ogé kusabab predisposisi katurunan, panyakit kelenjar tiroid, sistem kardiovaskular, ginjal, alergi sareng gaya hirup anu henteu séhat. Ku alatan éta, naon waé manipulasi pikeun ngahudangkeun deui kongkolak panon sareng kulit di sakitar panon tiasa waé saatos netelakeun kaayaan kaséhatan sareng nangtoskeun anu nyababkeun cacat éstétis ieu.

Motong sareng ngaput . . .

kumaha ngahirupkeun deui kulit dina panon

Blepharoplasty mangrupikeun operasi kongkolak panon anu nyegerkeun klasik anu ngaleungitkeun jaringan adiposa sareng kulit. Ahli bedah ngadamel sisipan sapanjang ujung ciliary sareng dina lipatan eyelid, ngaluarkeun "kaleuleuwihan" sareng jahitan - sacara alami, prosés na dilakukeun dina bius.

Teras . . . Bruises, bengkak, nyeri dina panon - sadayana ieu dugi ka dua minggu. Mangsa rehabilitasi sapertos kitu ngaluarkeun kaluar tina wirahma normal hirup pikeun waktos anu lami, sareng ngan ukur pikasieuneun résiko kasihatan panon anjeun pikeun kapentingan éstét eyelid. Sareng anu paling henteu pikaresepeun nyaéta dokter tiasa "kaleuleuwihkeunana", teras bakal aya perasaan kaleuleuwihi.

Sababaraha taun ka pengker, aya legenda ngeunaan bintang pop kami anu dituduhkeun henteu tiasa nutup pisan atanapi muka panonna: kongkolak panon ngaganggu . . . Sareng ayeuna ogé sababaraha jalma, ngalaman ngaliwatan blepharoplasty anu henteu hasil, ngagaduhan éksprési anu henteu wajar. Tapi ku hasil anu suksés, panon janten ngora geuwat ku sapuluh dugi ka lima belas taun!

Transconjunctival blepharoplasty mangrupikeun operasi anu langkung lemah lembut tibatan anu klasik, dilakukeun dina kongkolak panon handap: kaleuwihan gajih dikaluarkeun liwat tusukan atanapi sisipan alit. Leres, mustahil pikeun ngaleungitkeun kaleuleuwihan kulit ku cara kieu. Tapi ekspresi raray henteu kaganggu pisan sareng teureutan sareng bentuk soca henteu robih.

Haneut, ngejat . . .

Blepharoplasty sanés bedah mangrupikeun peremajaan daérah kelopak mata tanpa bedah. Kirang résiko, kontérapsi, jaman rehabilitasi langkung pondok, sareng épéktipitasna ampir sami. Ngaleungitkeun kulit overhanging na sagging, kantong handapeun panon, "buka" panon na rejuvenate katingal a - kabeh ieu mungkin berkat panggunaan téhnik hardware modern, sapertos laser sareng gelombang radio angkat.

blepharoplasty pikeun ngahudangkeun kulit sakitar panon

Alat monopolar khusus ngagaduhan kakuatan anu cukup luhur sareng masihan hasil anu jelas saatos ngan ukur hiji sési (sareng anu kadua henteu diperyogikeun! ). Anu bipolar gaduh pangaruh anu langkung lemes dina kulit, janten, pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong, anjeun peryogi sababaraha prosedur.

Thermage sareng thermolifting mangrupikeun téknologi gelombang radio anu ngagunakeun énergi pikeun jaringan panas: kolagén lami musnah dina pangaruh suhu luhur, sareng pertumbuhan gancang na langsung dimimitian. Angkat radiofrequency efektif pisan dina kongkolak panon luhur, tapi kulit sakitar panon ngaleutikan, janten langkung elastis sareng awet ngora, sareng overhangs ngaleungit. Épék na tuwuh dina genep bulan sareng awét lami, dugi ka lima taun.

Laser Fraxel atanapi photothermolysis fraksi - dianggo pikeun menerkeun keriput dina panon sareng dina dahi. Sakedik kulit lami dileungitkeun (dihuapan ku laser) jarum jam, sareng kulit ngora sareng séhat kabentuk dina tempatna. Nalika dipanasan, kolagén janten langkung kandel sareng langkung élastis, kulit laun ngencarkeun. Saatos tilu dugi ka opat prosedur kalayan interval hiji satengah dugi dua bulan, urang tiasa nyarios yén kulit di sakitar panon lengkep diperpanjang.

Sareng ayeuna - ukolchik!

  • Carboxytherapy - téhnik suntikan nyuntikkeun karbon dioksida handapeun kulit - ngaktifkeun sirkulasi getih lokal, salaku akibatna jaringan anu langkung hadé dipasihan oksigén, sareng sél langkung aktip ngahasilkeun kolagén. Saatos sababaraha sési, kantong sareng kerutan dikirangan, lebam handapeun panon ngaleungit, pangaruh angkat katénjo dina kongkolak panon. Tambih Deui anu ageung nyaéta prosedur anu gaduh minimum kontraindikasi sareng periode rehabilitasi anu paling pondok.
  • suntikan pikeun ngahudangkeun deui kulit dina panon
  • Kontur sumping pikeun nyalametkeun jalma-jalma anu menderita kaki gagak di sakitar panon sareng keriput dina kongkolak panon handap. Pikeun kulit ipis, pangeusi dianggo - olahan dumasar kana asam hyaluronic kalayan kapadetan handap. Aranjeunna disuntik dangkal, pas handapeun keriput, pikeun ngadukung sareng ngalempengkeun kulit capé sareng nyiptakeun volume anu énggal. Pangisi mulangkeun tingkat Uap anu normal sareng nyayogikeun pangangkatan sahenteuna genep bulan. Prosedur na cukup saderhana sareng raoseun, sareng upami anjeun ngalakukeun rutin, anjeun leres-leres tiasa menunda parobihan anu aya hubunganana sareng umur.
  • Sareng prosedur anu paling modis, ramah lingkungan sareng aman ayeuna nyaéta plasmolifting. Plasma-euyeub trombosit, diisolasi tina getih sabar urang sorangan, nyuntik handapeun kulit sareng ngamimitian prosés régenerasi, ngagancangkeun produksi kolagén sareng elastin. Peremajaan lumangsung ti jero - tanpa ngenalkeun zat asing kana awak, sareng ku sabab kitu henteu résiko réaksi alérgi. Tangtosna tilu dugi ka opat prosedur bakal ngajantenkeun kulit di sakitar panon "émut" sapertos kumaha kaayaan nonoman, sareng hasil peremajaan sahenteuna bakal sataun.
15.09.2020