Topéng pikeun peremajaan wajah di bumi

Pikeun perawatan rutin kulit anu asak, anggo topéng kanggo nyegerkeun raray, didamel di bumi tina produk alami, seger. Campuran vitamin ngabantosan ngaleungitkeun pigménna sareng post-jarawat, ngirangan laxity, mulangkeun lonjong, sareng mulus kerutan. Sadaya bahan kedah ngandung vitamin, mineral, asam amino, anu ngagancangkeun régenerasi épidermis, ningkatkeun produksi alami kolagén.

Komposisi dana kedah ngandung buah, sayuran, gelatin, produk lebah. Pikeun nutrisi anu épéktip, minyak atsiri sareng sayuran ditambihkeun kana resep. Pikeun perawatan bumi janten épéktip, pertimbangkeun naséhat para ahli kosmétik.

Budak awéwé ngabersihkeun kulit sateuacan ngalarapkeun topéng

Komponén naon anu dianggo pikeun masker anti sepuh

Resep kageulisan di bumi mangrupikeun tambahan anu saé pikeun perawatan kulit propésional. Topéng sareng krim didamel tina produk alami anu tiasa dipendakan di unggal dapur. Hatur nuhun kana dana, anjeun tiasa ngalancarkeun kerut, ngalembabkeun, nyayogikeun épidermis kalayan kalembaban, ngaleungitkeun pigménan, mesék kulit.

Produk ieu dianggo pikeun nyegerkeun kulit wajah di bumi:

  • liat (bodas, hideung, héjo);
  • gelatin, agar-agar;
  • endog;
  • madu, parafin;
  • gandum, sangu, gandum, tipung soba;
  • pucuk gandum;
  • krim haseum, krim, kiju pondok, yogurt;
  • kiwi, cau, strawberry, anggur;
  • kentang, bonténg;
  • jahé.

Penting! Hasil tina masker bumi kumulatif, éta muncul saatos 1-2 bulan panggunaan konstan. Pikeun ngartos kumaha topéng cocog sareng anjeun, poto sateuacan sateuacan kursus sareng saatos réngsé.

Pikeun kulit anu asak, anjeun kedah nganggo katuangan anu beunghar ku vitamin A sareng E: viburnum, oatmeal, kentang, wortel, waluh, alpukat. Pikeun sacara efektif nyéhatkeun sareng ngabasmi dermis, disarankeun mésér sababaraha jinis minyak volatil di apoték. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun minyak zaitun pikeun nyegah sepuh dini. Hal ieu dilarapkeun henteu ngan ukur dina raray, tapi ogé kana beuheung, décolleté, panangan.

Ahli kosmétik nerapkeun topéng rejuvenating

Kontra pikeun digunakeun

Pertimbangkeun jinis kulit anjeun pikeun aman nganggo masker bumi anti sepuh. Resep sareng krim haseum, krim, seueur minyak tiasa bakiak pori-pori sareng ngangsonan ruam. Sanyawa sareng aci, kentang, jus bonténg garing, nyababkeun ketel. Entong kaganggu proporsi nalika nambihan ubar kana campuran.

Contraindications pikeun ngagunakeun masker anti sepuh homemade:

  • umur dini. Henteu kedah nganggo produk angkat dina nonoman. Langkung saé pikeun ngabersihkeun sareng ngabasmi wajah anjeun kalayan leres. Kosmétik naon waé kedah cocog pikeun jenis kulit, umur.
  • Kakandungan, nyusu. Kusabab henteu saimbangna hormon, kulit tiasa ngaréaksikeun négatip kana komponén anu biasa tina kosmétik bumi.
  • Panyakit kulit. Kalayan dermatoses, perlu nganggo salep ubar sareng krim. Perawatan bumi ngan mungkin saatos konsultasi sareng dermatologis.
  • Alergi kana bahan topéng. Pastikeun pikeun ngajalankeun tés teu sabar antara nerapkeun resép anyar. Jang ngalampahkeun ieu, oléskeun campuran sakedik kana siku atanapi pigeulang sareng antosan menit 15. Upami beureum, peurih, baruntus nembongan, candak antihistamin.

Pikeun jalma anu kulit sénsitip, kami nyarankeun ngagunakeun resep kalayan jumlah bahan anu minimum. Upami anjeun ngagaduhan kulit anu bermasalah, émut yén ku ayana sababaraha peradangan, topéng tiasa memicu perkembangan baktéri sareng inféksi. Dina déwasa, supados henteu garing ka dermis, anjeun tiasa nganggo gosok saminggu sakali.

Budak awéwé mariksa kerut dina beungeutna

Saran kosmetologis

Seueur ahli kecantikan nyarankeun topéng pameunteu anti sepuh panarjamah sareng homemade sababaraha kali saminggu. Éta dipaké pikeun nutrisi sareng hidrasi tambahan. Perlakuan ieu bakal nyegah sepuh dini, ningkatkeun régenerasi kulit. Pikeun ningkatkeun efektivitas produk buatan bumi, anjeun kedah nuturkeun aturan ieu:

  1. Sateuacan nganggo topéng, bersihkeun kulit nganggo remover make-up, bilas sésa-sésa ku gél, mousse atanapi cuci muka. Pikeun nembus unsur ngambah anu nguntungkeun kana lapisan jero dermis, anggo tonik tina séri anti sepuh.
  2. Sangkan topéng langkung épéktip, kukus kulit sateuacan diterapkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, candak samangkok cai panas atanapi dekok hérbal. Diuk dina mangkok, ditutupan anduk, salami 15-20 menit. Upami produk perawatan kedah dilarapkeun dina raray anu garing, usap ku anduk kertas.
  3. Anggo hiji resep salami sasasih, teras candak saminggu.
  4. Pangobatan di bumi tahan dugi ka dua minggu dina kulkas. Tapi anu pangsaéna pikeun nyiapkeun campuran sakedik aplikasi.
  5. Ngumbah komposisi alami sareng cai polos atanapi mineral. Pikeun nada kulit anu asak, disarankeun ngusap raray ku sacangkir és.
  6. Dina akhir prosedur, pastikeun ngagunakeun krim anu ngandung gisi tina séri anti sepuh.

Topeng pameunteu anti sepuh anu épéktip di bumi tiasa dilakukeun mimitian ti 35-40 taun, pas tanda mimiti sepuh mimiti muncul. Langkung saé pikeun ngalakukeun éta sateuacan saré atanapi 2-3 jam sateuacan ka luar, tapi teras nganggo pelembab di tungtungna. Pikeun rutin ngabersihkeun kulit sél kulit paéh, ngadamel campuran sareng ditambah partikel anu kasar (uyah, soda, lapangan kopi).

Gadis saatos peremajaan kulit nganggo topéng

Masker pikeun peremajaan wajah di bumi - resep

Masker nyanghareupan rejuvenating didamel di bumi tina bahan alami sareng seger. Langkung saé nganggo sayuran sareng buah-buahan musiman. Upami anjeun kedah nambihan tincture hérbal atanapi dekok, mésér bahan éta di apoték.

Resep anu paling épéktip pikeun merangan kerut, kagaringan, kulit kendor sareng ipis:

  1. Ngalelepkeun kerut ku gelatin. Bahan-bahan: 20 g gelatin anu tiasa didahar atanapi 10 g agar-agar, 30 ml cai, 2 séndok susu, 1 séndok tipung gandum. Kukus gelatin dina cai panas, saatos satengah jam tambahkan susu kana éta. Tepung diperyogikeun kanggo kentel jisim. Anggo sababaraha tetes minyak atsiri karesep anjeun pikeun nambih aroma anu pikaresepeun pikeun campuran. Larapkeun topéng dina lapisan ipis dina raray, nyingkahan panon, halis, candi, sungut. Bilas di handapeun ngalir cai haneut pas anjeun ngarasa ketang.
  2. Liat pikeun pangubaran kulit masalah. Bahan-bahan: 20 g liat bodas, 10 g liat biru, 3 séndok susu, 10 tetes jeruk nipis atanapi minyak jeruk. Mimiti, campuran bahan garing, tambahkeun susu sareng éter. Campuran dilarapkeun dina sababaraha lapisan, dijaga dina raray dugi ka ngégél lengkep (30-40 menit).
  3. Topéng cau saderhana. Bahanna: 1 cau, 1 séndok téh unggal susu sareng jeruk nipis. Cau anu asak ditumbuk ku garpuh atanapi di adun, susu ditambihan. Pikeun awéwé langkung ti 50 taun, anjeun tiasa nempatkeun pati leutik dina puree. Campuran dijaga dina kulit salami 20-30 menit. Jisim dikumbah ku cai haneut atanapi sapu anu dicelupkeun kana susu (kanggo kulit berminyak).
  4. Madu sareng jeruk nipis pikeun peremajaan kulit sareng pencerahan. Bahan-bahan: 2 séndok madu cair, 2 séndok jus lemon, 5 anggur bodas. Mesek anggur sareng siki, naksir pulp nganggo garpu, tambahkeun madu sareng jus. Upami campuranana ipis teuing, anjeun tiasa kentelkeun ku oat. Larapkeun jisim dina lapisan kandel salami satengah jam. Istirahat bari topéng henteu ngeclak.
  5. Perawatan dumasar ragi pikeun kulit anu asak. Bahan-bahan: 50 g ragi seger, 5 séndok cai atanapi susu haneut, tipung rai. Ngalembereh kapang, tambahkeun tipung sareng tempat campuran dina tempat anu haneut salami 30 menit. Adonan anu dihasilkeun diterapkeun dina raray dina lapisan anu kandel, nyingkahan daérah pertumbuhan rambut anu aktip. Bilas tina campuran saatos 20 menit.
  6. Angkat wajah sareng bodas endog. Bahanna: protéin, 1 séndok téh madu sareng krim haseum. Pikeun nyiapkeun resepna, pukul protéinna dugi ka bentuk busa kandel. Tambahkeun bahan sésana kana massa endog. Nyebarkeun campuran cair kana jalur pijet, bilas saatos 20 menit.

Anggo resep anu populer sareng anu parantos kabuktosan pikeun ngadamel topeng buatan anjeun. Upami hoyong, anjeun tiasa ngarobih komposisi produkna, tapi tetep émut yén sadaya komponén kedah saluyu.

Budak awéwé kulitna geulis

Kaluaran

Pikeun ngahudangkeun deui kulit anu tos déwasa, anjeun ngan ukur tiasa nganggo perawatan propésional, tapi ogé nyiapkeun topéng buatan sendiri. Éta ngandung sadaya vitamin sareng mineral anu diperyogikeun pikeun ngajaga nada alami. Produk buatan bumi henteu ngandung bahan pengawet anu ngabahayakeun, parabens, parfum. Aranjeunna lalaunan, tapi lami-lami, ngagentos awéwé anu keriput, kendur, pigménan, kagaringan kaleuleuwihi sareng ipis épidermis.

Pikeun mulangkeun pamuda, anjeun kedah ngaktipkeun ningkatna produksi kolagén sareng elastin. Ngonsumsi sareng dianggo dina produk perawatan bumi anjeun anu beunghar ku asam amino, vitamin A, C, E. Gelatin sareng ragi mangrupikeun bahan anu paling épéktip.

16.09.2020