Topeng raray anti sepuh di damel: masihan kulit anjeun katingal ngora

resep masker peremajaan wajah anu diremehkeun

Naon impian unggal awéwé? Tangtosna, perkawis tetep geulis sareng ngora salamina. Tapi, hanjakalna, prosés sepuh kulit teu tiasa dieureunkeun, tapi ieu henteu hartosna pisan yén éta moal tiasa kalem saeutik, tapi masker rai anti sepuh bakal ngabantosan dina ieu. Nyiapkeun aranjeunna di bumi moal hésé. Bahan anu nyusunna tiasa dipendakan di unggal bumi.

Nanging, panawaran na meryogikeun matuh sababaraha aturan. Nyaéta:

  • masker anti sepuh diterapkeun ngan ukur pikeun kulit garing sareng bersih;
  • Ngan piring bersih anu kedah dianggo pikeun masak;
  • dilarang nganggo topéng saatos persiapan langkung ti 5 jam parantos kalangkung;
  • entong ngaleuwihan waktos panyekelenan anu parantos ditangtoskeun dina resep;
  • ngumbah komposisi nganggo cai haneut atanapi tiis tanpa nganggo kosmétik;
  • Saatos pangobatan anti sepuh, disarankeun pikeun nerapkeun krim anti sepuh kana raray.

Sababaraha topéng anti sepuh anu populér parantos ngagaduhan popularitas di kalangan awéwé. Mimiti, anjeun tiasa masak aranjeunna sorangan di imah, tanpa biaya anu teu perlu. Sareng kaduana, numutkeun kalolobaan awéwé, aranjeunna langkung épéktip tibatan produk kosmétik propésional anu dijual di toko sareng apoték. Janten, hayu urang mimitian.

Topéng aspirin

Topéng raray anti sepuh ieu anu paling populer di kalangan awéwé. Henteu sesah pikeun nebak komponén utamina nyaéta asam acetylsalicylic, anu sacara ajaib mangaruhan régenerasi sél kulit, ngajantenkeun kulit elastis sareng masihan warna anu séhat.

Pikeun ngajantenkeun di bumi, anjeun kedah nyampur:

  • 4 tablet asam acetylsalicylic, ditumbuk nepi ka bubuk;
  • 1 sdm. séndok madu alami (sanés candied).

Larapkeun topéng rata dina raray sareng beuheung, antosan 15 menit teras bilas ku cai haneut.

Topeng Oatmeal

topeng apel pikeun peremajaan wajah

Oatmeal beunghar ku vitamin sareng mineral anu penting pikeun kageulisan sareng nonoman kulit urang. Ngan dina tilu minggu panggunaan rutin masker oat di bumi, anjeun tiasa ngahontal hasil anu saé - kulit anu diperhatoskeun, janten elastis sareng jumlah keriput di sekitar panon berkurang sacara signifikan. Pikeun nyiapkeunana, anjeun ngan ukur peryogi hiji bahan - oatmeal. Anjeun kedah nyandak dua séndok oatmeal sareng tuang satengah gelas cai panas kana éta. Panutup wadah ku tutup sareng antosan sakitar dua puluh menit, ieu diperyogikeun pikeun serpihan diseduh. Bahan bakar anu dihasilkeun diterapkeun dina kulit raray sareng kénca polah satengah jam. Ku jalan kitu, topéng ieu tiasa dilakukeun dina dada, beuheung sareng décolleté. Anjeun tiasa nambihan hiji séndok téh minyak zaitun sareng dua séndok jus lidah buaya kana oatmeal. Tapi ngajaga topéng sapertos kitu henteu disarankeun langkung ti sapuluh menit.

Topeng Apel

Topéng apel anu nyegerkeun nembus jero kana sél kulit, nyéhatkeun aranjeunna sareng ngagancangkeun prosés régenerasi. Éta kalebet:

  • 1 apel;
  • 1 sdm. sendok krim haseum.

Parut apel sareng tambahkeun krim haseum kana éta. Campur sadayana kalayan saé sareng oleskeun dina kulit wajah dina lapisan anu rata salami 15 menit. Teras ngumbah cai sareng oléskeun krim anti sepuh.

Masker masker

Madu nyéhatkeun, ngalembabkeun sareng ngahudangkeun kulit. Aya sababaraha pilihan pikeun masker madu anu gampang dilakukeun di bumi.Pilihan 1. Anjeun kedah campuran 1 séndok. séndok madu alami non-candied kalayan 1 konéng endog (langkung saé nganggo endog puyuh kanggo tujuan ieu, tapi upami henteu, maka anjeun tiasa nyandak endog hayam). Larapkeun kana kulit sareng antepkeun sakitar saparapat jam.

masker kapang pikeun peremajaan raray

Pilihan 2. Anjeun kedah silih gaul:

  • 1 apel;
  • 2 sendok madu alam;
  • 1 sdm. séndok minyak zaitun.

Parut apel ku mesék sareng tambahkeun sésana bahanana. Topéng kudu dijaga salami 20 menit.

Masker Ragi

Rejuvenating Masker Ragi anu saé pikeun anu sering nungkulan sababaraha ragam. Pikeun nyiapkeunana anjeun peryogi:

  • kapang garing - 2 sdm. sendok;
  • minyak zaitun - 1 séndok;
  • sababaraha cai.

Tuang ragi kana mangkok sareng campur sareng cai. Anjeun kedah kéngingkeun konsistén krim. Teras minyak ditambihkeun kana campuran. Sadayana lengkep dicampur sareng dilarapkeun kana rupa sareng beuheung sakitar 15 menit. Supados topéng pameunteu anti sepuh buatan damel leres-leres tiasa dianggo, éta kedah dianggo rutin. Nanging, salian ti masker, disarankeun ogé pikeun dilakukeun di mesék bumi kalayan épék rejuvenating sareng senam khusus kanggo raray. Anjeun ogé kedah nyeuseuh raray ku cai tiis unggal énjing, tanpa ngusap ramo ku anduk, sareng nganggo krim anti sepuh dua kali sapoé. Dokter-kosmétologis henteu nyarankeun pikeun ngagunakeun teuing kosmétik. Éta bakiak liang-liang (utamina yayasan), nyegah oksigén tina lebet kana sél kulit, anu ngagancangkeun prosés sepuh. Dumasar ieu, urang nyimpulkeun - minimal kosmétik, maksimal naturalness. Sareng anjeun katingalna saé sareng seger tanpa makeup, topéng anu pangaruhna ngareuwahkeun, anu ku kami parantos dikenalkeun, bakal ngabantosan anjeun.

04.10.2020