Perbaikan awak. Hasil réjuvenasi gancang di bumi

Budak awéwé kulitna geulis

Élmu réjuvenasi raray prihatin seueur. Hayu urang ngobrol ngeunaan ayeuna.

Unggal awéwé hoyong katingali pikaresepeun, narik panon lalaki sareng ngupingkeun pujianana. Sareng upami anjeunna perhatoskeun kerut dina pameunteu, maka, tangtosna, anjeunna janten kesel.

Tapi anjeun henteu kedah hariwang dina hal ieu, sababaya ton cara pikeun ngeureunkeun sepuh. Ieu mangrupikeun pembersih wajah, microcurrents, galvanization, peeling permukaan sareng téhnik anu sanés. Tapi ieu henteu hartosna yén upami awéwé henteu ngagaduhan kasempetan pikeun nganjang ka tukang sihir, anjeunna moal tiasa katingalina saé.

Perawatan bumi anu kompeten, kalebetbeberesih, toning, moisturizing, sareng panggunaan téhnik khusus bakal ngajaga kaéndahan raray sareng lirén sepuh. Anjeun tiasa diajar katingali saé tanpa nganggo panerapan utama dina awak.

Masker, komprési, scrub, tonics, massage ngagaduhan pangaruh anu saé. Anjeun tiasa ngadamel és batu herbal.

Mangpaat perawatan bumi anti sepuh

Ngalakukeun pangobatan anti sepuh di bumi ngagaduhan sababaraha kaunggulan:

  • Éta saderhana. Pasti di kamar mandi ibu rumah tangga naon waé anjeun tiasa mendakan artos anu tiasa dianggo nyiapkeun topéng;
  • Aman. Kosmétik bumi biasana didamel tina bahan alami. Teu ngandung bahan bahaya anu tiasa mangaruhan pangaruh négatip dina kaayaan kulit;
  • Merenah. Pikeun ngalaksanakeun prosedur, anjeun henteu kedah angkat ka salon sareng nyéépkeun waktos dina ieu. Anjeun tiasa ngadamel éta sateuacan masak tuangeun atanapi diantawis damel;
  • Ngahémat artos. Biasana bahan anu dipésér mahal.

Peremajaan raray di bumi

Kanggo peremajaan wajah di bumi, topéng anti sepuh cocog. Tapi sateuacan nganggo éta, perlu ngabersihkeun kulit tina sebum sareng makeup. Minyak sayur naon waé anu cocog pikeun ieu. Pikeun miceun stratum corneum, anjeun tiasa nganggo ngagosok dumasar kana krim haseum, strawberry sareng madu.

Topéng rupa

Masker

Paling sering dianggo pikeun peremajaan wajah. Seueur produk anu dianggo pikeun nyiapkeunana: madu, tipung, endog, krim haseum, ragi, sareng sajabana

Ieu sababaraha resep pikeun topéng sapertos kitu:

Susu masker

Pikeun nyiapkeunana anjeun peryogi:

  • 0, 5 tsptipung;
  • 15 ml susu;
  • 1 konéng endog.

Campur sadaya bahan kalayan saé sareng oléskeun campuran anu dihasilkeun dina raray, atanapi dina beuheung. Tambihkeun 2 - 3 tetes jeruk nipis kana cai haneut sareng ngumbah topéng ku cai ieu.

Kentang Topeng

Cocog sareng kulit garing sareng leupas.

Bahan-bahan anu Diperlukan:

  • 1 - 2 kentang;
  • 1 sdm. l. susu;
  • 0, 5 tspminyak zaitun.

Perlu ngagolak kentang "dina baju seragamna", mesék sareng janten kentang lecek. Tambahkeun susu sareng mantega. Larapkeun merata dina raray sareng angkat salami 25 menit. Teras bilas ku cai tiis.

Sateuacan nerapkeun topéng, anjeun kedah ngabersihkeun kulit, ngaleupaskeun daérah keratinisasi. Teras kukus ku kompres hérbal.

Larapkeun topéng kana kulit kukus ningkatkeun épéktipitasna sareng ngamajukeun penetrasi jero zat anu nguntungkeun kana lapisan épidermis.

Langkung saé ngadamel ieu sonten. Saatos ngaluarkeun topeng, pelumaskeun raray anjeun ku lapisan krim wengi anu kandel.

Komposisi pikeun topéng henteu kedah dilakukeun sateuacanna. Anjeun ngan ukur kedah nganggo campuran anu seger. Pikeun kéngingkeun hasil anu positip, disarankeun masker anti sepuh 1 - 2 kali saminggu. Saatos prosedur na, ulah nganggo kosmétik hiasan sababaraha jam. Topéng tiasa silih gentos.

Henteu ngan ukur kedah terang rusiah ngadamel topéng, tapi ogé taat kana saran ti ahli dermatologis:

  • Ngadamel topéng dina kursus 2 - 3 kali saminggu. Saatos 2 bulan, angkat istirahat salami 4 - 6 bulan. Saatos éta, kursus tiasa diulang;
  • Bilas masker langkung saé ku cai mineral sanés karbonat sareng non-uyah. Henteu disarankeun nganggo cai keran. Cai sapertos ngandung klorin sareng zat bahaya anu sanés tiasa mangaruhan kaayaan épidermis;
  • Dina ayana lesi kulit, herpes, éksim, topéng kedah ditingalkeun.

Épidermis mangrupikeun lapisan luar kulit.

Ngalarapkeun topéng kana rai

Kompres anti sepuh

Komprési dianggo pikeun ngahususkeun pori-pori, ngaleungitkeun gajih, nada nepi, sareng ningkatkeun élastisitas.

Ieu sababaraha resep kompres:

Kalayan kembang kelopak mawar

Ngan 3 prosedur anu ngajantenkeun kulit dikencatkeun, keriput anu halus bakal dilicikeun, sareng peradangan bakal dileungitkeun.

Kanggo komprési anjeun peryogi:

  • 10 kelopak kembang ros seger;
  • 1 gelas cai.

Tuang cai kana kelopak, godog sareng tiis. Hampang beueuskeun rai sareng beuheung anu bersih kalayan larutan anu dihasilkeun sareng terapkeun kelopak mawar. Ngadamel topéng tina pilem nempel. Pikeun ngalakukeun ieu, motong liang pikeun irung, panon sareng biwir. Sareng pasang kana kelopak 40 menit.

Kalayan téh héjo

Meryogikeun tèh daun leupas kanggo disiapkeun. 1 séndok. l. tèh tuang sagelas cai ngagolak. Asik sateuacan dianggo.

Kalayan chamomile

1 séndoktuang kembang chamomile kalayan gelas cai anu ngagolak sareng angkat dina térmos salami 20 menit. Teras saring. Anggo infus haneut kanggo kompres. Éta nada sareng nenangkeun kulit, hasilna raos kabersihan sareng tiis.

Sareng aloe

1 séndoktuang jus lidah ku 1 gelas cai masih.

Kalayan naros pingping

2 st. l. tuang berry garing kalayan gelas cai ngagolak sareng angkat satengah jam.

Kalayan bonténg

Botol minyak raray

Timun mangrupikeun produk serbaguna anu tiasa dianggo pikeun nyiptakeun tonik, topeng, kompres. Pikeun nyiapkeun kompres, anjeun bakal kedah jus tina hiji bonténg dicampurkeun sareng sagelas cai bersih.

Sateuacan nerapkeun kompres, rendam lawon kana minyak nabati sateuacan dilebetkeun campuran.

Kanggo langkung seueur pangaruh, pikeun nutup pori-pori sareng nada kulit, saatos dikompres, anjeun kedah nyeuseuh nganggo cai tiis atanapi ngagosok kulit nganggo és batu

Pijat anti sepuh

Pijat mangrupikeun salah sahiji cara pikeun gancang ngahudangkeun awak sareng awak sacara gembleng. Téknik pijet khusus dianggo pikeun ngagancangkeun sirkulasi getih, ngencatkeun pigura otot, ngaleungitkeun ngapung sareng gado dobel, sareng ngalancarkeun kerut.

Pijat tiasa dilakukeun unggal dinten sareng langkung saé énjing.

Kanggo urut anjeun kedah nyampur 1 sdt. castor sareng minyak zaitun. Campuran anu dihasilkeun kedah diterapkeun dina raray dina gerakan sirkular tina biwir ka juru luar panon. Balikeun sadaya gerakan dina arah anu sabalikna.

Laksanakeun gerakan stroking kalayan tekanan ringan ti tengah dahi ka candi sareng tonggong. Gosok kulitna ti luhur dugi ka handap. Eneng, lempeng kana sambel kana saluruh beungeut, tukangeun ceuli, dina beuheung, handapeun gado.

Gelas cai bersih

Kumaha cara ngahirupkeun diri anjeun sorangan

Alternatipna pikeun suntikan asam hyaluronic di bumi:

Pelembab tina jero

  • Perlu dititénan rezim nginum - 30 ml cai murni per 1 kg beurat awak kedah diinum per dinten. Langkung saé nginum henteu tiis, tapi cai haneut;
  • Tuang langkung seueur buah sareng sayuran atah, langkung saé jeruk sareng konéng.

Diluar pelembab

  • Mersihan kulit kalayan cekap. Saatos nyeuseuh, pastikeun nada kalayan nada atanapi losion;
  • Beueus siang nalika nganggo minyak. Perlakuan kalayan minyak ngabantosan kulit pikeun henteu kaleungitan fungsi panghalang anu ngabantosan tetep dina kalembaban.

Ngarangsang sintésis asam hyaluronic sorangan

  • Beurang, anjeun kedah langkung gerak, leumpang sahenteuna satengah jam;
  • Janten dina hawa seger langkung;
  • Lakukan pijet drainase limfa, contona, Jepang atanapi klasik.

Masihan kulit nganggo Topéng Kain Jepang Chizu Saeki

Ieu bakal kedah ngusap kapas, losion, atanapi topéng. Campur serbetBudak awéwé ku buah pepaya sareng buah-buahan sanésku cai bersih teras jenuh ku komposisi lotion atanapi topéng.

Larapkeun kana raray dina sekuen ieu: irung - bagian nasolabial - dahi - handapeun panon - pipi - gado - beuheung. Tahan salami 3 menit, teras cabut topéng.

Pikeun ningkatkeun épék, upami teu aya kacenderungan ka rosacea, anjeun tiasa mencét anduk panas kana ramo anjeun sateuacan ngempelkeun napkin.

Kumaha nyegah prosés sepuh

Pikeun ngeureunkeun sepuh prématur tina kulit sareng ngajaga raray anjeun dina kaayaan anu saé, rapi, anjeun kedah taat kana sababaraha kaayaan anu saderhana:

  • Pedah ngaleungitkeun kabiasaan goréng. Pamakéan alkohol sareng roko nyababkeun vasoconstriction, buruk tina kulit. Hasilna, épidermis nampi kirang oksigén sareng nutrisi, kumargi leungitna beueus sareng keriput kabentuk;
  • Kurang bobo sareng setrés mangaruhan négatip kana kulit sakitar panon. Bunderan poék némbongan di daérah soca handapeun. Pikeun nyingkahan ieu, anjeun kedah bobo dina bantal anu nyaman sareng dina tonggong anjeun;
  • Paparan anu panjang kana panonpoé ngabalukarkeun sepuh mimiti kulit, sabab sinar panonpoé ngagaringkeun kulit. Ku alatan éta, sateuacan ka luar dina cuaca panas, anjeun kedah nganggo produk anu ngandung saringan tabir surya;
  • Kulit peryogi perawatan sapopoé - beberesih, pelembab, ngandung gisi. Pikeun ieu, anjeun tiasa nganggo metode propésional boh folk;
  • Pikeun ningkatkeun sirkulasi getih, kedah lebet olahraga sareng jalan-jalan;
  • Pikeun nyingkahan kulit garing, anjeun kedah nginum sakitar 2 liter cai bersih sapoé.

Pikeun ngalestarikeun kageulisan sareng nonoman, perlu tuang kalayan saé supados awak tiasa nampi jumlah vitamin, mineral, asam omega poliaturaturasi anu diperyogikeun. Zat anu ngagaduhan pangaruh positip kana épidermis.

Kuring nyobaan ngawartosan anjeun sacara rinci kumaha nyegerkeun kulit anjeun di bumi.

Untung, pamiarsa anu dipikacinta!

04.10.2020