Resep homemade saderhana pikeun peremajaan wajah

resep pikeun masker pikeun peremajaan kulit

Ngadamel topeng pameunteu anti sepuh di bumi gampang pisan, sareng sadaya bahan pastina aya dina kulkas. Pilih resep anu paling cocog sareng jinis kulit anjeun.

Kahirupan pinuh ku émosi, parasaan sareng pangalaman - kami bagja, sedih, ceurik. Sadaya ieu nyésakeun sarang labu ipis dina raray urang. Sareng waktosna henteu liren, dinten-dinten ngapung dina kagancangan anu teu tiasa diungkabkeun, ngalangkungan mangtaun-taun. Sareng kumaha anjeun hoyong tetep awét, pikaresepeun sareng hérang, nampi pujian anu pikaresepeun sareng narik panon anjeun . . . Tapi éta henteu sesah teuing! Dinten ieu kami bakal nyaritakeun mana masker pameunteu anti sepuh anu pang épéktipna sareng kumaha nyiapkeunana tina bahan anu sayogi.

Henteu pisan-pisan diperyogikeun nyéépkeun jumlah anu ageung pikeun ngudag nonoman dina kosmétik anu diiklankeun. Saatos maca tulisan kami sareng nyobian resep masarakat anu diusulkeun, anjeun bakal yakin ieu! Gampang pisan pikeun nyiapkeun topeng pameunteu anti sepuh, sareng sadaya bahan sigana aya dina kulkas. Hayu urang tingali kumaha anjeun tiasa ningkatkeun kaayaan sepuh kulit di bumi nganggo masker. Pilih resep anu paling cocog pikeun jinis kulit anjeun.

Ieu mangrupikeun sababaraha topéng pameunteu anti sepuh buatan sendiri:

  • Masker susu kalayan épékna langkung ketat;
  • Masker kentang pikeun kulit garing garing;
  • Masker Rejuvenating Express;
  • Masker raray madu-lemon;
  • Topeng Hercules;
  • Masker ragi anti sepuh;
  • Topéng Nourishing Banana;
  • Topéng kalayan krim haseum sareng kéju pondok.

Masker susu kalayan pangaruh angkat

Lebur hiji sendok tipung sareng susu dugi ka janten krim haseum sareng nambihan konéng endog. Larapkeun produk di unggal raray anjeun, tahan salami dua puluh menit sareng bilas ku cai sareng sababaraha tetes jeruk nipis. Masker sapertos kitu pikeun ngaréjuasi raray sanés ngan ukur ngadukung kulit anjeun, tapi ogé ngébréhkeun keriput sareng ngencatkeun pori-pori.

Masker kentang pikeun kulit kendur garing

Topéng ieu pikeun peremajaan wajah saderhana saderhana diterapkeun - anjeun kedah nerapkeun kentang mashed haneut kana kulit (anjeun tiasa nambihan sakedik susu sareng minyak zaitun) sareng ngantepkeun dua puluh menit, teras bilas ku cai tiis. Topeng kentang bakal ngabantosan sanés ngan ukur ngaleungitkeun kerutan anu alus, tapi ogé kulit garing anu lemes.

Masker Rejuvenating Express Topeng

anti sepuh ekspresi masker rai

Topéng ieu saéstuna unik - éta bakal ngajantenkeun raray anjeun sinari, lemes sareng seger. Saé ngalaksanakeunana sateuacan acara penting atanapi hajatan - hasilna bakal saé.

Kanggo oatmeal sareng topéng pameunteu lemon, parut kulit jeruk nipis dina parutan halus, tambahkeun séndok téh jus lemon, protéin, sareng sababaraha séndok téh dicangcang gandum. Aduk campuran anu dihasilkeun sacara tuntas, konsisténna kedah siga krim haseum kandel.

Larapkeun sadayana dina raray salami sapuluh menit, henteu deui, pikeun nyegah protéin tina karasa. Perlu ngumbah masker ku cai tiis, ieu bakal ngahususkeun pori-pori anu diberesihan. Ngalaksanakeun prosedur anu sami henteu langkung ti tilu kali sabulan, supados henteu kabebanan kulit.

Masker raray madu-lemon

Masker anu nyanghareupan madu sareng jeruk nipis sanés ngan ukur ngencatkeun sareng ngencarkeun kulit, tapi ogé ngabantosan bintik sareng bintik umur. Pikeun nyiapkeunana, anjeun kedah nyampur jus lemon sareng opat sendok madu dugi ka rata.

Lenyepan usap kosmetik khusus kalayan campuran anu dihasilkeun, anu anjeun kedah pasang dina ramo tilu kali dina dua puluh menit. Produk éta sorangan tiasa disimpen dina kulkas sakitar saminggu.

Tapi kedah ditétélakeun yén resep ieu moal dianggo pikeun anu ngagaduhan kulit garing, sabab topéng ngagaduhan pangaruh garing. Tapi pikeun awéwé anu kulitna berminyak sareng kombinasi, anjeunna leres-leres mendakan.

Topeng Hercules

Kanggo ubar bumi di handap ieu pikeun peremajaan wajah, anjeun peryogi:

  • saratus gram gandum gulung, pra-taneuh dina coét kopi;
  • sagelas susu panas;
  • séndok minyak zaitun (minyak nabati ogé saé).

Campur bahan-bahanna saé, bijil topéng tiis sakedik supados henteu kaduruk kulit, sareng oléskeun kana beuheung sareng beulian salami dua puluh menit. Bilas masker nganggo dekok chamomile sareng oléskeun krim karesep anjeun. Hasilna nyaéta kulit anu kenceng sareng matte, nanging ngandung gisi sareng lemes dina waktos anu sasarengan.

Masker ragi anti sepuh

Nyiapkeun topéng raray ragi saderhana pisan sareng gancang. Candak sapasang sendok ragi, encerkeun kana cai haneut, teras tambihan séndok minyak zaitun.

Kaanehan produk nyaéta aplikasi na - perlu dilarapkeun lapisan ku lapisan kalayan interval lima menit. Tinggalkeun topéng dina ramo anjeun dua puluh menit, teras bilas ku cai haneut. Ubarna tiasa dianggo ku cara ningkatkeun sirkulasi getih. Hasilna, keriput kirang diperhatoskeun.

Topéng Nutrisi Pisang

resep topéng cau pikeun peremajaan kulit

Candak satengah tina cau anu asak, mash teras tambahkeun sababaraha susu. Larapkeun campuran kana raray sareng beuheung anu parantos diberesihan sateuacanna dua puluh menit. Topéng kudu dileungitkeun ku kapas pikeun direndos dina susu.

Topéng pisang sampurna ngéséskeun kerut, pelembab sareng nutrisi, sareng nyegah kendur.

Topéng kalayan krim haseum sareng kéju pondok

Kanggo topéng, campur séndok kéju pondok sareng dua sendok krim haseum sareng nambihan ciwit uyah. Larapkeun topéng siap pakai pikeun nyanghareupan sareng beuheung, angkat salami dua puluh menit. Bilas produk ku cai mineral sareng oléskeun krim na. Topéng ningkatkeun élastisitas kulit, merata nada sareng pelembab kalayan saé.

06.11.2020