Sérum raray peremajaan: must-haves dina kantong kosmetik

Bosen milari produk anu nyegerkeun anu biasana tungtungna miceun artos sareng teu aya hasilna? Maka waktuna pikeun kenal sareng sérum anti sepuh anu épéktip! Naon jinis komposisi na, kumaha bedana, kumaha milih éta kalayan leres sareng seueur inpormasi menarik anu anjeun bakal baca di dieu.

Ngartos whey

sérum mujarab pikeun peremajaan wajah

Jumlah bahan aktif dina sérum dua kali dibandingkeun sareng krim.

Produk konséntrasi atanapi koktail énergi anu ngandung seueur zat aktif biologis dina konsistén cair disebat sérum atanapi "sérum". Dibandingkeun sareng krim, jumlah bahan aktif di jerona dua kali. Fitur anu paling penting pikeun produk ieu nyaéta rumus unik tina komposisi, anu ampir diserep ku sél kulit.

Hatur nuhun kana tindakan ieu, sérum anti sepuh gaduh pangaruh instan dina transformasi kulit wajah.

Anjeun tiasa ngamimitian ngagunakeunana ti yuswa 25 taun, kumargi sababaraha jinis sérum dihasilkeun, didesain pikeun nyumponan kabutuhan kulit sadaya kelompok umur.

Naon bédana

Seueur anu henteu ngartos kumaha sérum bénten sareng krim biasa atanapi produk kosmétik sanés, ngémutan muslihat pamasaran anu sanés atanapi tipuan pabrikan licik anu mutuskeun ningkatkeun penjualan kécap kalayan ngaleupaskeun kabaru anu teu dikenal di pasar. Nyatana, memang aya béntenna. Ieu sapertos kieu:

  • sérum mangrupikeun émulsi paling kentel jenuh kalayan rupa-rupa komponén bioaktif anu ngahudangkeun;
  • konsistensi na diciptakeun sedemikian rupa sehingga bahan aktif gancang, nembus kana struktur kulit, laun dileupaskeun sareng ngarengsekeun tugas anu ditugaskeun;
  • jumlah bahan pengawet dina komposisi na jauh langkung handap, béda sareng krim;
  • saatos aplikasi munggaran tina produk ieu anjeun bakal ningali parobahan anu positip dina kulit anjeun;
  • konsumsi produk sapertos kitu minimal, sabab éta kedah dilaksanakeun dina sababaraha tetes;
  • komposisi na dieuyeuban henteu ngan ukur ku vitamin, mineral, tapi ogé sareng asam aktip anu memicu prosés peremajaan dina sél.

Naon anu aranjeunna sanggup

Formulasi ieu dipilih sanés numutkeun jinis épidermis, tapi gumantung kana masalah kulit anu aya anu kedah dibahas.

Serum anti sepuh sanggup:

  • nyata ngahudangkeun épidermis, ningkatkeun kualitas sareng penampilan na;
  • katingali ngencarkeun sepuh sareng kulit kendur anu leungit élastisitasna;
  • lemeskeun kisut anu saé sareng sedeng, lipatan umur, berkat konsentrasi luhur bahan aktif;
  • pikeun ngaleungitkeun pigmén sareng ngabodasan permukaan kulit;
  • pikeun mareuman réaksi peradangan;
  • pikeun nguatkeun kapal leutik sareng kapiler;
  • ngaleungitkeun kagaringan sareng ketang;
  • pikeun ningkatkeun nada sareng kekebalan lokal épidermis.

Rékoméndasi umum

kumaha sérum dianggo pikeun peremajaan wajah

Ahli kosmétik mamatahan anjeun pikeun nyoko kana tip-tip ieu:

  • milih produk dumasar kana masalah kulit anjeun anu peryogi dilereskeun. Éta salah pikeun milih sérum numutkeun jinis épidermis, teu maliré cacad na;
  • seueur pabrik nunjukkeun kisaran umur dina bungkusan, anu langkung gampang pikeun nganapigasi nalika mésér;
  • kusabab konsentrasi zat aktif anu luhur, komposisi ieu tiasa nyababkeun réaksi alérgi, ku sabab éta, peryogi tes awal dina kulit di daérah pigeulang;
  • pameseran anjeun bakal aya gunana upami anjeun ngadamel éta saatos konsultasi ka cosmetologist atanapi dermatologist anjeun;
  • taliti diajar komposisi produk, gumantung kana usumna, nyaéta komposisi anu langkung énténg langkung pikaresepeun pikeun usum haneut, sareng anu kandel pikeun période tiis;
  • nerapkeun émulsi dina jumlah anu minimal (drop by drop) sareng ngan saatos ngabersihkeun permukaan kulit. Saatos 20 menit, lapisan ipis tina krim miara sadidinten tiasa diterapkeun dina kulit.

Serum anti sepuh tiasa dianggo énjing-énjing sareng sonten, sabab teu ngagaduhan wates waktu pikeun aplikasi.

sérum kedah dilarapkeun kana kulit anu parantos disucikeun sateuacanna.

Kumaha cara ngagunakeunana leres

sérum dilarapkeun sacara éksklusif pikeun kulit wajah anu parantos disucikeun sateuacanna, ngémutan arah jalur pijet utami, boh énjing-énjing sareng sonten. Isuk-isuk, beberesih sapertos kitu tiasa digentos ku ngagosok kulit nganggo obat kuat, sareng sonten anjeun kedah nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngaleungitkeun makeup sareng kokotor anu akumulasi siang.

Sérum dilarapkeun langsung saatos mesék bakal pangaruh maksimum, sabab épidermis bakal dicabut tina stratum corneum anu maot, anu nahan bagian anu tangtu tina komposisi dina permukaan.

Baca aturan ieu pikeun aplikasi na:

  • gosok kana sérum ku gerakan pijet ringan, mimitian ti tengah zona frontal, laun ngalih ka daérah temporal, teras ngubaran daérah pipi ti tengah dugi ka auricle, teras irung, gado sareng beuheung.
  • Ahli kosmétik nyarankeun ka nganggo garis kosmétik ti pabrik anu sami, sabab paling sering aranjeunna silih lengkepan, silih ngabeungharan sareng nyumbang kana pangaruh anti sepuh anu langkung jelas.
  • Pangobatan sapertos kitu disarankeun pikeun dianggo dina kursus anu nyababkeun panggunaan sapopoé salami 3 bulan, saurna kedah istirahat atanapi ngaganti pabrikna.
  • Entong ngalangkungan dosis supados henteu ngaleueut kulit ku bahan aktif anu tiasa nyababkeun réaksi alérgi. Unggal botol sérum sapertos kitu dilengkepan khusus ku dispenser atanapi pipét, anu mastikeun ditarikna jumlah produk anu diperyogikeun (sakitar 3 dugi ka 4 tetes).
  • Salawasna taliti maca pitunjuk pikeun persiapan sateuacan dianggo, sabab sababaraha pabrik nyarankeun pikeun sacara saksama ngagosok komposisi kana épidermis.
  • Upami anjeun nganggo sérum sareng krim, maka penting pikeun niténan istirahat antara aplikasi tina dua persiapan ieu, anu rata-rata lumangsung sakitar 5 dugi 10 menit.
  • Anjeun teu kedah nganggo sérum peremajaan sapertos langkung ti 2 kali sapoé. Salila sataun, teu langkung ti 4 kursus diidinan, anu antawisna jeda wajib kedah dititénan sahingga kulitna tetep sareng henteu biasa kana komposisi anu sami.
  • Diidinan nganggo sababaraha sérum aktip sakaligus, tapi éta kedah dilarapkeun kana sababaraha bagéan raray. Hal ieu paling dilakukeun saatos konsultasi sareng perjanjian sareng tukang kecantikan anjeun.

Pancegahan

Sagala produk kosmetik peryogi patuh ketat sareng sadaya instruksi pabrik, ku sabab éta:

  • sérum anu ditujukeun pikeun épidermis ngora henteu cocog pikeun kulit sepuh;
  • ngan ukur panggunaan biasa nyayogikeun pangaruh anti sepuh;
  • ku ayana papillomas sareng jaringan vaskular, henteu disarankeun pikeun nganggo sérum sapertos kitu, kumargi aranjeunna bakal nampi jumlah maksimum zat gizi aktif anu ngarangsang tatangkalan salajengna sareng paningkatan ukuranana;
  • upami anjeun ngagaduhan kulit anu poék sareng henteu hoyong ngarobih warna na, langkung saé henteu nganggo serum, sabab éta ngagaduhan pangaruh ngabodasan;
  • sérum anu dirarancang pikeun ningkatkeun sareng malikeun kontur lonjong sareng wajah henteu disarankeun pikeun dianggo sateuacan umur 35 taun.

Peunteun sérum anti sepuh pangsaéna

Pikeun pamiarsa anu hoyong milih sérum anti sepuh anu leres pisan, kami nampilkeun peunteun popularitas ieu:

  1. Sérum Anti Stressnyayogikeun kulit anu seger, bersinar sareng beristirahat tina aplikasi anu munggaran. Éta ngandung asam amino anu berharga, echium, minyak nabati, langsung nguatkeun sareng ngagentos setrés sapopoé. Obat ieu rangkep dina ampul misah, masing-masing dirancang pikeun 1 aplikasi. Aplikasi lengkep ngeunaan 3 minggu. Sérum ieu henteu disarankeun pikeun anu ngagaduhan jinis épidermis sénsitip, sabab éta tiasa nyababkeun iritasi.
  2. Konsentrasikasohor pisan kusabab cahaya na, tékstur sapertos gél, nyerep gancang tanpa nyésakeun tanda-tanda sareng perasaan caket dina kulit. Langsung saatos dioleskeun, kulit janten tegep, hérang sareng lemes. Keriput halus dilicikeun, kulit katingali dikencét.
  3. Rejuvenating Serumdisarankeun pikeun sadaya jinis kulit, tapi idéal pikeun épidermis berminyak sareng kombinasi. Ubar aktip ngalancurkeun bahkan kerutan anu diucapkeun, sareng dikonsumsi sacara ékonomis pisan, kumargi 1 aplikasi peryogi sacara harfiah 2-3 tetes.
06.11.2020