Ulasan ngeunaan réjuvenasi raray plasma

sateuacan sareng saatos peremajaan kulit plasma

Kalayan bantuan réjuvenasi plasma, anjeun tiasa ngadamel koréksi raray, beuheung, décolleté sareng beuteung. Plasmolifting mangrupikeun alternatif pikeun metode tradisional peremajaan kulit, sapertos perawatan laser erbium sareng karbon dioksida.

Prévalénsi réjuvenasi raray plasma anu tumuh unggal dinten, ulasan ngeunaan ahli kosmétik sareng pasién mastikeun kasalametan sareng efektivitas prosedur.

Peremajaan plasma ditujukeun pikeun mulangkeun kulit, nyingkirkeun kerut.

Naon réjuvenasi plasma

Peremajaan Plasma mangrupikeun prosedur anu dilakukeun kalayan bantosan alat Plasma-liner, anu tiasa dianggo dina dasar arus plasma. Alatna nyaéta pulpén khusus, anu ngagaduhan ujung anu tiasa diganti, éta meta dina kulit nganggo argon plasma.

Prosedurna diwangun dina pemanasan kulit dugi ka 40 ° C, hasilna ngahasilkeun kolagén, anu ngamajukeun régenerasi sél kulit.

Salila prosedur réjuvenasi plasma, protéin fibrillar kaleungitan kalembaban, salaku hasil tina serat kolagén dikomprés, anu ngabantosan ningkatkeun élastisitas dermis, keriput lemes sareng ngaleungitkeun léksitas kulit.

Prosedur peremajaan dilakukeun ku master anu mumpuni dina klinik kosmétik. Plasma-liner henteu kontak langsung sareng kulit, éta tiasa dianggo kalayan cara anu henteu invasif.

Alat-alat khusus henteu karasa mangaruhan kulit nganggo arus plasma.

Sateuacan prosedur, juru rias nerapkeun krim bius kana kulit, janten sési peremajaan henteu raoseun.

Durasi tindakan pulsa plasma dina situs mangrupikeun sadetik. Durasi prosedur kapangaruhan ku daérah pangobatan. Rata-rata, lilana sési nyaéta 25-40 menit.

Indikasi pikeun digunakeun

poto sateuacan sareng saatos peremajaan kulit plasma

Prosedur réjuvenasi plasma anu tiis tiasa ngaleungitkeun cacat anu kieu:

  • psoriasis;
  • jarawat sareng jarawat;
  • keratosis;
  • makeup permanén gagal;
  • rajah;
  • gandeng;
  • kulit kendor;
  • keriput anu caket kana panon sareng alis;
  • leuleus sareng sagging tina kulit soca;
  • kantong handapeun panon;
  • kutil, mol, papillomas;
  • freckles;
  • tapak tatu sareng tapak tatu;
  • pigménan.

Peremajaan plasma diperyogikeun pikeun awéwé anu parantos ngahontal "umur balzac".

Ahli kosmétik nyarankeun ngamimitian prosedur peremajaan pikeun awéwé saatos 30 taun. Nanging, upami aya indikasi pikeun diterapkeun, maka anjeun tiasa nerapkeunana dina yuswa anu langkung ngora.

Métode prosedur

Aya 2 cara pikeun ngangkat plasma:

  • kalayan kakuatan tinggi;
  • kalayan kakuatan handap.

Dina kakuatan anu handap, warna sareng tékstur kulit dilereskeun, sareng ku bantosanna kerut deet dileungitkeun. Kursus prosedur peremajaan nyaéta 3-4 sési. Kedah aya istirahat 3 minggu diantarana. Rehabilitasi saatos sési henteu diharepkeun.

Ku nerapkeun kakuatan anu luhur, dimungkinkeun pikeun nyingkirkeun kisut ageung, jarawat, tapak tatu sareng tapak tatu. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngabenerkeun bujur raray. Prosedur ieu dilaksanakeun dina hiji sési, henteu sapertos metode anu sateuacanna, anu ieu nyeri sareng meryogikeun penyembuhan anu panjang.

Nalika tatu garing, kulit bakal dibentuk anu bakal murag saatos sababaraha dinten. Lapisan kulit énggal bakal kabentuk dina tempatna. Butuh 1-2 minggu pikeun leres-leres mulangkeun kulit.

Kumaha jalanna panyembuhan teh

Dina raraga meredih peradangan sareng ngagancangkeun penyembuhan daérah anu diubaran dina kulit, anjeun henteu kedah nganggo agén penyembuhan, sabab tiasa ngaleyurkeun plasma anu disuntik handapeun kulit.

Salami 7 dinten saatos prosedur, kulit di daérah anu diubaran katingalina siga plastisin, sapertos nalika dipencet, éta bakal nyéépkeun jerona. Rarasaan ieu disababkeun ku gél anu aya dina handapeun kulit.

Contraindications sareng akibat anu teu pikaresepeun

kumaha nyiapkeun prosedur peremajaan kulit plasma

Saatos peremajaan plasma, bintik-bintik beureum némbongan dina kulit raray, anu ngaleungit nyalira dina 1-3 jam sareng henteu bahaya pikeun kaséhatan manusa.

Aturan perawatan anu ketat salami rehabilitasi diperyogikeun.

Épék samping tiasa lumangsung upami prosedur na dilaksanakeun kalayan ngalanggar atanapi rekomendasi pikeun perawatan kulit rai saatos peremajaan plasma henteu dituturkeun.

Ieu kalebet:

  • titik umur;
  • nabrak;
  • lebam;
  • peurih;
  • ngaduruk;
  • kaduruk;
  • ngabareuhan;
  • édema.

Peremajaan plasma dikontéktikeun:

  • upami aya panyakit onkologis;
  • upami aya riwayat rhinitis akut, sinusitis, sinusitis;
  • nalika kakandungan sareng lactation;
  • nalika haid;
  • upami aya panyakit getih;
  • pikeun panyakit tepa akut;
  • dina suhu luhur;
  • upami fungsi tiroid kaganggu;
  • sareng baruntus alérgi;
  • upami anjeun ngagaduhan masalah ginjal sareng ati;
  • sareng pacemaker;
  • upami kulit wajah rusak;
  • pikeun masalah sareng sistem kardiovaskular.

Éta dikontéksikeun nganggo peremajaan plasma nalika kakandungan.

Pendapat para cosmetologists

Pendapat kahiji:

Prosedur plasmolifting tiasa ngajantenkeun bujur raray langkung ekspresif, ngaleungitkeun keriput halus, nyegerkeun kulit, ngajantenkeun lemes sareng lemes, tapi mustahil pikeun ngahontal pangaruh anu kuat tina prosedur ieu. Nyaéta, réjuvenasi plasma ngaleungitkeun hiji jalma ngan ukur cacat leutik.

Pendapat kadua:

Plasmolifting mangrupikeun pilihan pikeun ngaleungitkeun masalah kulit nalika prosedur anu sanésna henteu cocog pikeun pasién. Getih pasién nyalira mangrupikeun bahan baku, henteu aya bahan kimia anu disuntik handapeun kulit nalika peremajaan plasma. Prosedur kosmetik ieu cocog pikeun penderita alergi.

Pendapat katilu:

Abdi hoyong dicatet yén pikeun sadaya waktos pasién henteu ngalaman efek samping. Béda sareng prosedur sanés tindakan anu sami dina pangaruh anu panjang sareng tumuh.

Nalika plasma-euyeub trombosit nyuntik handapeun kulit, awak nampi sinyal pikeun ngalereskeun daérah anu rusak tina épidermis. Maka, sélna diperpanjang sareng kulitna katingali saé.

Pasien Ulasan

Tinjauan Kahiji:

Dina akhir Agustus taun kamari, kuring ningali seueur komér dina rupi kuring anu kuring henteu kantos sateuacan. Sababaraha dinten saatosna, kuring sadar yén ieu mangrupikeun hasil tina leumpang panjang handapeun panonpoé anu panas. Lami-lami kuring teu tiasa ngaleungitkeun jarawat, kuring nganggo rupa-rupa krim mahal sareng losion, tapi henteu aya artos anu dibantuan.

Kuring bébéja ka babaturan tentang masalah kuring, sareng anjeunna mamatahan sobat kuring ka ahli kosmétik. Abdi angkat janji dina dinten anu sami. 2 pangobatan cekap ku kuring ngaleungitkeun jarawat. Dina awal unggal sési, kuring asa haneut, tapi teu aya kanyeri.

Kuring resep kana hasilna, raray henteu ngan ukur janten bersih, tapi ogé warna na ningkat. Salaku tambahan, teu aya efek samping. Ti saprak éta, kuring henteu ngalaman jarawat.

Tinjauan Kadua:

Ku sepuhna, kulit raray mimiti leuleus, seueur kisut alit nembongan sakitar panon. Kuring nganggo krim angkat sareng sagala rupa sérum, tapi éta henteu ngabantosan ngencarkeun kulit. Kulit sapertos kitu henteu cocog sareng kuring, sareng kanggo liburan kuring nyungkeun salaki kuring masihan kado - kunjungan ka juru rias.

Pikeun malikeun kulit, hiji sési henteu cekap pikeun kuring, janten kuring kedah sumping ka janjian tukang sihir 3 kali.

Kuring ningali hasil réjuvenasi plasma saatos 2 sési. Titik umur anu kuring ti saprak ngora ngiles, kulit janten tegep, kabogolan ngaleungit, kulitna ningkat, kulit ngagaduhan caang anu alami. Hiji-hijina kakurangan prosedur nyaéta biaya tinggi na.

Tinjauan Katilu:

Kuring nyobian sagala cara pikeun merangan tanda sepuh, éta paling diucapkeun dina raray. Kulit di daérah ieu lemes sareng pigmén pisan di sababaraha tempat. Abdi hoyong ngaleungitkeun bintik umur pikeun waktos anu lami, tapi kusabab kurang kauangan kuring henteu sanggup angkat ka tukang rias sateuacanna pikeun méréskeun masalah-masalah ieu.

Kalayan bantosan plasmolifting, dimungkinkeun henteu ngan ukur pikeun mulangkeun kulit rai, tapi ogé pikeun ngaleungitkeun rajah lawas. Jigana prosedur sapertos kitu épéktip, tapi biayana lumayan ageung.

20.11.2020