Rejuvenating raray anjeun ku ngangkat

cara ngangkat réjuvenasi kulit

Seueur awéwé langkung ti 40 taun nyanghareupan kanyataan yén kulit gancang mimiti élastisitasna, janten leuleus sareng teu aya umur, kendor. Tapi henteu salawasna alesan utama pikeun buruk kaayaan kulit nyaéta parobahan anu aya hubunganana sareng umur alami. Sareng pikeun ngahontal peremajaan kulit sareng ngangkat, anjeun henteu kedah langsung ngahubungi ahli bedah plastik. Pangaruh anu alus pisan tiasa dihontal di bumi.

Alesan leungitna élastisitas kulit

Salaku tambahan kana sepuh alam, anu teu tiasa diantos pisan, kulit kaleungitan élastisitasna dina pangaruh faktor anu sanés, anu utami dijelaskeun di handap.

  • Paparan radiasi UV.Fénoména ieu disebatna poto. Dina pangaruh sinar panonpoé langsung atanapi kakeunaan radiasi ultraviolét dina ranjang samak, kulit déhidrasi, sareng serat kolagén musnah.
  • Dehidrasi.Upami rézim minum henteu dititénan, khususna nalika olahraga aktip, dina iklim anu panas atanapi dina usum salju, kalayan operasi anu tetep tina alat-alat pemanasan, kulit janten garing pisan, mimiti dikupas sareng ditutup ku keriput anu halus.
  • Kurangna vitamin.Utamana kurangna vitamin B, retinol, ogé antioksidan C sareng E. Ku kakurangan vitamin, kulit janten leuleus, langsing, janten bumi, panginten dikupas.
  • Kabiasaan goréng.Roko, alkohol, kurang saré sareng kagiatan fisik mangaruhan négatip kaayaan awak sakujur awak. Nanging, parobihan anu paling diperhatoskeun nyaéta dina kulit rai, utamina awéwé saatos 40 taun.
  • Perawatan kulit henteu teratur sareng teu leres.Teuing ngagunakeun kosmétik hiasan, produk perawatan anu teu leres dipilih, ogé perawatan henteu teratur ngabalukarkeun kanyataan yén kulit janten matte sareng henteu hirup.

Téhnik Peremajaan Bumi

ubar bumi pikeun peremajaan kulit

Kusabab kaéndahan kulit langsung dipangaruhan ku faktor éksternal boh internal, pikeun ngahontal peremajaannya, pangaruh angkat sareng pembaruan anu katingali, perlu nyandak pendekatan anu komprehensif pikeun ngarengsekeun masalah.

Ngarobih kabiasaan

Mimiti, anjeun kedah ngarévisi kabiasaan, gaya hirup sareng nyaluyukeunana, anu gancang pisan pangaruhna kana penampilan anjeun sareng kaayaan awak sacara gembleng.

  • Perawatan kulit rutin sareng sistemik.Kami parantos masihan rekomendasi utama pikeun perawatan di handap.
  • Sora kulem séhat.Anjeun kedah istirahat sahenteuna 7-8 jam wengi, bantal henteu kedah jangkung teuing, sareng ranjang kedah lemes. Langkung saé bobo dina tonggong anjeun sahingga kusut sareng keriput énggal henteu kabentuk dina ramo anjeun.
  • Patuh kana rezim nginum.Supados kulit sareng awak henteu garing, anjeun kedah nginum sahenteuna 1, 5-2 liter cai bersih per dinten. Langkung saé nginum cai mineral alami tanpa gas atanapi téh herbal.
  • Leumpang dina hawa seger.Sél jenuh ku oksigén, aktipkeun sirkulasi getih, ningkatkeun kulit. Kulit balikeun deui cahaya séhat sareng tampilan seger.
  • Ngagunakeun sunscreen.Ngajagaan kulit tina épék ngabahayakeun radiasi ultraviolét, nyegah sepuh dini. Anjeun kedah nganggo tabir surya sanés ngan ukur dina usum panas, tapi ogé iraha waé taun upami anjeun badé aya di panonpoé langkung ti 30-40 menit.
  • Ninggalkeun kabiasaan goréng.Atanapi sahenteuna pangirangan anu signifikan dina jumlah roko sareng alkohol anu dikonsumsi. Dina sabulan anjeun bakal aya perhatosan kana kaayaan kulit anjeun.
  • Pilihan ati-ati pikeun produk perawatan.Pilih krim sareng topéng numutkeun jinis kulit anjeun sareng masalah anu kedah dibahas. Nalika ngagaleuh, perhatoskeun umur rak sareng kaayaan panyimpenan. Saatos 40 taun, panggunaan kosmétik anu ngandung alkohol henteu disarankeun.
  • Pamakéan kosmétik anu leres.Ganti pondasi kandel ku balm BB entéh anu ngabenerkeun kulit bari nyéhatkeun sareng kulit pelembab.
  • Diét révisi.Kalebet dina tuangeun saloba sayuran seger sareng buah-buahan sabisa, batesan asupan kopi sareng téh anjeun. Candak multivitamin upami diperlukeun.

Bumi mesék

Supaya raray awéwé saatos 40 taun tetep seger sareng éndah, éta kedah sacara rutin sareng bersih dibersihkeun tina kokotor sareng sél paéh lapisan luhur épidermis. Gampang pikeun ngalakukeun ieu di bumi ku mesék, anu anjeun tiasa ngagaleuh di toko atanapi nyiapkeun diri.

Anjeun tiasa nyiapkeun mesék universal pikeun sagala jinis kulit nganggo gél biasa kanggo nyeuseuh. Cekék gél sakedik kana dampal panangan anjeun, tambahkeun ½ séndok téh baking soda sareng uyah kana éta, gaul rata. Larapkeun campuran kana raray anu baseuh anjeun sareng urut lemes kalayan gerakan sirkular, teras cuci sareng cai haneut.

Pijat És Cubes

Saatos mesék kulit, nada sareng ketang kulitna, masagi ku és batu. És kanggo dipijet paling saé didamel tina green green tea atanapi ramuan herbal:

  • chamomile;
  • sage;
  • celandine;
  • St. John's wort;
  • calendula;
  • indung sareng mitoha.

Kaldu kedah jenuh, sahingga disiapkeun dina laju 1 séndok. séndok tina ramuan garing per 100 ml. cai. Tuang cai anu ngagolak kana ramuan, tinggalkeun 5 menit dina seuneu anu alit, teras tutup sareng bungkus anduk supados kalduna diinfus ogé. Nalika éta parantos tiis, tuang kana cetakan és.

Isuk-isuk, saatos nyeuseuh atanapi mesék, usap raray anjeun sareng kiub és dina gerakan bunderan sapanjang jalur pijet. Durasi prosedur na masing-masing, gumantung kana kaayaan kulit sareng perasaan anjeun. Kulit teu kedah beku; saatos di masigit és, éta kedah kéngingkeun warna pink seger. Beureum parna hartosna aya hipotermia sareng prosedur na kedah disingget.

Firming Masker

Ogé di bumi anjeun tiasa sacara gampil nyiapkeun masker angkat anu sampurna ngencarkeun sareng nyegerkeun kulit. Anu paling populér diantarana nyaéta proteinaceous sareng gelatinous.

Protéin sareng lidah sareng madu

ngencarkeun resep topéng

Topéng ieu, salian ti nyayogikeun épék angkat anu hadé, ogé mangrupikeun bom vitamin anu nyata. Madu ngandung langkung ti 300 vitamin sareng mikroél, sareng bubur lidah ngahijikeun deui kulit, sampurna ngalembabkeunana, sareng ngamimitian prosés régenerasi sél.

Bahan-bahan:

  • 1 endog bodas;
  • 1 sdm. séndok madu;
  • 1 daun lidah.

Resep:Kocok protéinna kalayan madu dugi ka diala busa bodas. Pisahkeun bubur lidah tina kulit, rendang sacara saksama, tambahkeun kana busa protéin, aduk rata. Larapkeun topéng kana ramo anjeun sareng angkat salami 20-30 menit. Teras cabut sésa nganggo serbét sareng bilas ku cai haneut.

Gelatinous sareng cau sareng jeruk

Sampurna ngabersihkeun pameunteu, ngacihkeun sareng nyegerkeunana. Cau ngandung seueur nutrisi berharga anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kaayaan kulit, sareng jeruk nipis ngandung sajumlah ageung vitamin nonoman C.

Bahan-bahan:

  • 1 sdm. séndok tina gelatin;
  • satengah cau;
  • 1 séndok téh jus lemon.

Resep:tuang gelatin 3 séndok. séndok cai sareng ngantep 30-40 menit kanggo ngabareuhan, teras panaskeun dina cai mandi dugi butiranna dibubarkeun sacara lengkep. Tumbuk cau dugi ka murni. Lalaunan tuang gelatin anu rada tiis kana puree cau, aduk teras-terasan. Nalika jisim janten homogén, tuang dina jeruk nipis, gaul deui sareng oléskeun kana raray dina lapisan anu rata. Ninggalkeun 20-30 menit, teras angkat nganggo serbét sareng bilas ku cai haneut.

28.12.2020