Téhnik modéren peremajaan, anu disarankeun ku para ahli

padika modéren peremajaan kulit

Langkung gampang pikeun awéwé di handapeun tilu puluh taun pikeun ngajaga penampilan anu séhat dina kulitna, sareng teu aya seueur kariput dina yuswa ieu, tapi saatos tilu puluh, penting pikeun mikirkeun naha kulitna bakal seger sareng ngora, utamina saatos sababaraha taun. . . Sepuh mangrupikeun prosés alami anu teu tiasa dieureunkeun sacara lengkep, tapi anjeun tiasa ngeureunkeunana. Éta bahaya pikeun ngalaksanakeun prosedur kosmétik di bumi sareng anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa naséhat ahli. Pikeun ngalakukeun ieu, disarankeun pikeun nganjang ka salon kecantikan sareng kapercayaan kosmétik anu bakal nawiskeun anjeun cara anu paling épéktip pikeun ngungkulan masalah anu aya hubunganana sareng umur, anu kalebet fotorejuvenasi, biorevitalisasi, suntikan sareng koktail vitamin, sareng sajabina.

Naon anu penting pikeun diperhatoskeun sateuacan prosedur naon waé

Dina raraga ngaleutikan kaayaan force majeure, anjeun kedah kéngingkeun konsultasi lengkep sateuacan prosedur.

Sadaya prosedur populér dibagi kana sababaraha kelompok, anu duanana prosésna nyalira boh pangaruhna gumantung. Janten, saatos nganjang ka salon, awéwé tiasa ditawarkeun prosedur, anu diperyogikeun pikeun ngagunakeun alat-alat khusus. Anjeun tiasa ngalaksanakeun prosés peremajaan nganggo jarum suntik sareng alat kosmétik khusus, tapi aya anu langkung saderhana, contona, masker atanapi mesék kimia.

Diantara sadaya prosedur anti sepuh, spesialis bakal nyarankeun anu paling cocog pikeun anjeun. Dina raraga nangtoskeun ieu, pamariksaan awal sareng analisis kaayaan kulit dilaksanakeun, cacad diperhatoskeun sareng ngan ukur saatos sési ditugaskeun. Prosedur sapertos mesotherapy populér ayeuna.

Naon prosés réjuvenasi kalayan mesoterapi

Dina raraga nyegerkeun kulit wajah nganggo cara ieu, spesialis nganggo jarum suntik. Éta sababna mesotherapy ngarujuk kana metoda mékanis réjuvenasi. Sérum disuntik kana sababaraha titik sareng daérah raray. Ilaharna, kursus peremajaan dilakukeun saminggu sakali. Gumantung kana kaayaan kulitna, awéwé panginten peryogi, contona, lima atanapi bahkan sapuluh kursus. Ieu ditangtukeun ku ahli.

Peeling ogé populér. Sateuacan dipilampah utami, kulitna kedah lemes. Langkung dikukus éta, langkung saé pangaruhna tiasa dipiharep. Salajengna, komposisi kimia khusus dilarapkeun kana kulit wajah.

Plasmolifting sareng manpaatna

Upami anjeun hoyong kéngingkeun hasil saratus persén bari ngararasakeun pangaruhna pikeun waktos anu lami, maka disarankeun pikeun daptar pikeun ngangkat plasma.

Ieu mangrupikeun prosedur populér di sadunya dumasar kana peremajaan ngagunakeun plasma na nyalira. Kursus peremajaan henteu meryogikeun campur tangan bedah, éta cocog pikeun ampir sadaya jalma sareng umur naon waé, mimitian ti umur 30 taun. Prosés réjuvenasi lumangsung berkat trombosit plasma.

Prosedur na lengkep henteu aya rasa nyeri. Suntikan dikaluarkeun ka daérah khusus awak, numutkeun garis Langer. Saatos éta, jaringan konéktif mimiti fungsina, micu mékanisme peremajaan alam.

Kalayan umur, dua prosés dina awak manusa ngalambatkeun karya metabolisme sél sareng régenerasi. Kulit janten lemes, langsing, leungit penampilan séhat sareng warnana. Dina raraga ngamimitian prosés peremajaan, anjeun kedah ngahirupkeun deui mékanisme metabolisme sareng regenerasi, sareng ieu tiasa dilakukeun ku bantosan plasma-angkat, nyaéta dina awak manusa, dina panyelakan suntikan, plasma nyalira disuntik.

Gampang kéngingkeun getih pikeun dianalisis, pikeun ieu urang nyandak getih tina urat. Salajengna, alat-alat khusus misahkeun getih kana tilu komponén: plasma trombosit goréng sareng euyeub, eritrosit. Prosés pisah bakal nyandak henteu langkung ti 15 menit, saatos prosedur na langsung dilaksanakeun, anu peryogi henteu langkung ti sajam dina waktosna. Anesthesia henteu diperyogikeun, tapi upami pasién ngagaduhan ambang nyeri anu handap, anesthesia lokal tiasa dipasihkeun.

Saatos prosedur, tanda memar leutik tiasa ditingali dina raray, tapi gancang ngaleungit. Peremajaan tiasa meryogikeun 20 dugi ka 1000 ml getih. Frékuénsi na 2 kali unggal genep bulan. Pangaruhna lumangsung ti hiji nepi ka hiji satengah taun.

Hasilna, pasién ngamimitian peremajaan kulit alami sareng bertahap, bruises handapeun panon, kantong, keriput ngaleungit.

Prosedur anu disarankeun salami:

  • Kulit mesék sareng garing.
  • Sepuh anu patali umur.
  • Munculna keriput jero.
  • Lemes kulit.
  • Nalika tanda manteng muncul kusabab leungitna beurat anu kuat.
  • Iradiasi Ultraviolet.

Sateuacan prosedur, dilarang pikeun tuang tuangeun lemak, ogé tuangeun anu ngandung sajumlah ageung bahan pengawet. Hidangan anu pamungkas nyaéta opat jam sateuacan sési, sateuacanna inuman anu seueur didorong. Mangsa rehabilitasi minimal, hasilna munggaran katingali saatos sési munggaran.

Angkat RF, anu dumasar kana panggunaan gelombang frékuénsi radio, henteu kirang efektif. Dilaksanakeun ku salah sahiji tina tilu padika - fraksional, bipolar sareng tripolar.

Prosedur tambahan

Topéng populér pisan, sabab dibarengan ku pikaresepeun, teu raoseun nyeri. Hésé sacara mandiri maju payuneun jinis topéng mana anu cocog, ngan spesialis anu kedah ngalakukeun ieu. Atuh, seueur masalah anu tiasa direngsekeun. Salaku conto, pikeun ngirangan jumlah kisut, supados kontur raray langkung éksprésipis, ngaluarkeun gado dobel. Saatos topéng peremajaan, kaayaan kulit di daérah nyanghareupan bakal ningkat, kulit bakal lemes, pikaresepeun keuna sareng katingal séhat.

Dina waktos anu sasarengan, henteu sadaya jelema tiasa ngagunakeun prosedur anu pikaresepeun sareng efektif sapertos, sabab ngagaduhan sajumlah kontés. Upami anjeun ngagaduhan luka anu kabuka dina ramo anjeun akibat tina cilaka, aya kutil, mol ageung, jarawat purulén, maka saurang ahli kosmétik anu berpengalaman moal nyandak tanggel waler sapertos kitu sareng nolak ngalaksanakeun cara ieu nga-rejuvenasi kulit dina daérah wajah.

Upami anjeun kedah "nyegerkeun" kulit rai, ningkatkeun sirkulasi getih, maka disarankeun nganggo prosedur anu populér sapertos cryotherapy. Atuh éta, anjeun henteu ngan ukur tiasa nyegerkeun kulit, tapi ogé ningkatkeun fungsina mékanisme anu tanggel waler pikeun mayungan kulit. Kaistiméwaan prosedur na nyaéta ngagunakeun nitrogén, suhu na saratus lima puluh derajat handapeun enol.

Prosedur dumasar laser sami populér. Laser resurfacing handapeun pangaruh sinar beureum sacara efektif ngaluarkeun kerut.

30.12.2020