Daptar paling produk dipake pikeun rejuvenation raray

Rejuvenation jeung ngajaga kulit kageulisan merlukeun hiji komprehensif pendekatan nu teu bisa dibayangkeun tanpa nyieun nu diet katuhu. Aya produk nu rejuvenate kulit raray bisa bersaing jeung prosedur kosmetik. Maranehna moal bakal nembongan instan, tapi adherence jangka panjang pikeun a diet nu beunghar dina produk penting, hasil bakal dijamin.

Naon nu zat dipikabutuh pikeun kulit youthful?

Produk

Husus kombinasi énzim dina unggal produk, kitu ogé mineral jeung vitamin, nu merangsang rejuvenation raray, mangrupa faktor fundamental. Naon komposisi kimiawi anu bisa attributed ka tangtu sato jeung sayur komponén nu paling dipake jeung disarankeun komponén diet.

Ngan diet ditangtoskeun jeung asupan gizi ésénsial jero méré jaminan kualitas rejuvenate teu ngan nyanghareupan tapi sakabéh awak. Gizi ditangtoskeun nyaéta 85% kasuksésan dina ieu hésé masalah.

Vitamin jeung énzim

Sajaba ti, nu pangan katuhu bakal mantuan ngaleungitkeun racun jeung radikal bébas. Serat, protéin, jeung antioksidan dina kuantitas nu badag – nu dasar tina diet ditangtoskeun pikeun rejuvenation raray:

  • Alam antioksidan anu dikandung dina tea héjo jeung kopi, tapi teu kudu nyiksa inuman, cukup pikeun 2 cangkir.
  • Vitamin C jeung E – penting antioksidan jeung nu jéntré séjén rejuvenation prosés. Kuantitas nu badag nu aya dina almond, kangkung, minyak zaitun, rose hips, lemons jeung jeruk.
  • Bisa poho ngeunaan nu mikroorganisme nu ngeusi positif flora peujit, probiotics, prebiotics, jeung volatile. Vast ieu grup komponén kahiji 2 jenis anu dikandung dina susu produk, tipe kadua – di berries jeung sayuran, bungbuahan. Jeung nu katilu tipe dina tipe husus tina rempah turmeric, bawang bodas, bawang jeung jahé.

Prosés tina rejuvenation raray bakal jadi leuwih aktif, lamun anjeun ingkar produk cecemar ati. Ampir kabéh manisan, lemak, smoked jeung asin teuing, jeung inuman alkohol.

Kumaha pikeun instan nyabut wrinkles jeung tas dina panon?

Hayu urang ngamimitian jeung nu paling kawentar, mahal jeung paling bahaya metoda rejuvenation raray - Botox. Enya, Botox nyaéta salah sahiji metodeu nu paling éféktif pikeun lalaki leupas tina wrinkles. Iwal ti eta sacara teu cheapest prosedur, taya sahijieun ceramah ngeunaan efek samping, nu sooner atawa saterusna némbongan di sadaya. Di dieu aya sababaraha di antarana:

  • masalah visi;
  • shortness napas, impaired ucapan jeung devoratis fungsi;
  • loba pisan baruntus dina kulit;
  • itching dina ngagunakeun Botox;
  • palpitations;
  • rarasaan Umum lemah sarta kacapean;

Saterusna, mertimbangkeun apotik pakakas pikeun rejuvenation.

Marketers palinter, nu bade ngalakukeun sagalana mungkin pikeun ngaiklan ieu atawa cream, pakasaban maranéhanana nyaéta pikeun ngajual, teu pikeun mantuan urang.

Kuring hayang ngingetkeun anjeun, pricey anti-wrinkle, pabrik nu ngajamin hasil - hal nu biasa penny moisturizing cream.

Teu perlu jadi dina maranéhanana trik, komo lamun bungkusan a hartina "kecap palinter" hal ieu ditulis, kumaha jeung naon komponén, operasi ubar maranéhanana.

Remedies rahayat

Salad

Gede kauntungan tina remedies imah nyaeta aranjeunna anu sadaya dumasar kana bahan alami jeung saeutikna moal ngabalukarkeun ngarugikeun ka awak. Tapi salaku prakték nempokeun nu make tina eta jadi saeutik yén éta téh boro noticeable hasil.

Omega-3 asam lemak – sumber kaséhatan, nonoman sarta kageulisan. Maranehna teu diwenangkeun pikeun nyieun inflammation jeung réaksi alérgi, nu dikandung dina endog, lauk laut, kadaharan ti laut jeung siki flax.

Mineral

Hal anu penting pikeun ngajaga psycho-emosi state, nu kaséhatan sistim saraf. Ieu merlukeun fosfolipid, nu dikandung dina keju, minyak sunflower, endog. Masih kudu magnesium jeung kalsium, vitamin grup B. Sadaya ieu dina almond, bran, engkol jeung sayuran héjo ogé cereals jeung daging.

Produk pikeun wrinkles kudu ngandung mineral husus:

  • Selenium nyegah nu penetrasi cahya panonpoé jero kana lapisan kulit, ngajaga ti karuksakan. Ngandung bawang bodas jeung lauk, tomat, juket laut.
  • Séng mantuan pikeun meunangkeun leupas tina inflammation anu kaasup jeung kacang, daging sapi jeung sayuran héjo.
  • Tambaga anu pohara penting pikeun produksi kolagén, geus loba kacangan, coklat, susu jeung kadaharan ti laut.
  • Beusi jeung kalsium – penting pikeun malikkeun kulit kaséhatan, loba di antarana dina apricots garing, lauk laut, ati, apel, susu produk.
  • Silicon ogé tanggung jawab produksi kolagén jeung anu kapanggih dina sayuran, bungbuahan.
  • Antioksidan koénzim Q10 nyaéta dipikabutuh pikeun inhibisi prosés sepuh, anu dikandung dina lean daging, endog, kangkung jeung sardines.

Nu minimum diperlukeun

Anjeun tiasa nyorot hiji daptar produk, nu make tina nu rutin bakal teu ninggalkeun beungeut tanpa perhatian jeung bakal mantuan mulangkeun nya: kabéh kadaharan ti laut, oily lauk laut, madu, tea héjo, coklat, kacang jeung susu produk jeung sayuran héjo, wortel, tomat, beets, lemons jeung juket laut. Teu kurang usefully geus cereals.

Prinsip diet pikeun rejuvenate

Nonoman

Diet pikeun rejuvenation raray kudu dumasar kana sababaraha prinsip:

  • Sahenteuna 500 g buah jeung sayur per poé, preferably multicolored (oranyeu, beureum, héjo, jeung konéng).
  • Alpukat ngaronjatkeun nyerep sagala pangan-tutuwuhan dumasar. Sedengkeun pikeun wortel jeung kol, milih unrefined minyak sayur.
  • Dahar jumlah nyukupan protéin. Kulit rejuvenation raray teu bisa dibayangkeun tanpa produk kawas laut beureum lauk, legumes, low-lemak keju jeung endog.
  • Make beureum lauk laut anu kritis pikeun rejuvenation raray. Produk ieu ngandung omega-3 asam lemak, nu kapanggih dina komponén séjén hésé pisan.
  • Karbohidrat kompléks jeung indéks glycemic low kudu hadir dina sistem gizi ditangtoskeun pikeun rejuvenation kulit. Ieu tipung téh kasar jeung unpolished cereals.
  • Teu hayang méré nepi manisan, milih marshmallows tanpa pengawet jeung rasa, coklat poék jeung marmalade. Madu jeung buah garing pelengkap nu amis daptar produk pikeun rejuvenation raray.
  • Produk susu anu pohara penting keur ngajaga kaséhatan sarta kageulisan. Meuli produk lokal pikeun persiapan dahareun, periode gudang teu kudu ngaleuwihan 2 minggu.
  • Ulah poho ngeunaan cai jeung nu séjénna sehat inuman tea héjo, jumlah leutik kopi organik. Sajaba ti, cai bakal mantuan dina leungitna beurat jeung ngaronjatkeun métabolisme.
  • Nambah dipake kompléx dina diet. Lamun umur robah, kudu kalsium jeung vitamin D, dina henteuna lauk minyak lauk capsules jeung minyak Flaxseed.

Lamun anjeun nginum kopi, teu poho ngeunaan 2-3 cangkir cai murni 1 Cup Americano atawa espresso. Sarta nyegah gula!

Milih produk jeung nyadiakeun kualitas diet pikeun rejuvenation kulit beungeut téh teu jadi hésé. Komo lauk beureum 2-3 kali sabulan anjeun bisa mampuh dina anggaran modest. Atawa sahenteuna ngaganti eta jeung minyak lauk.

09.09.2018