Métode réjuvenasi raray

Peremajaan raray dina kaayaan salon dilaksanakeun nganggo sababaraha prosedur kosmetik anu aman sareng épéktip, anu janten popularitas unggal taun.

prosedur peremajaan wajah

Perlu dipikanyaho mana téknik anu paling cocog pikeun ieu atanapi pasien éta, naon kaunggulan sareng kalemahan anu aya dina tata cara salon peremajaan.

Mesotherapy pikeun raray

Salah sahiji prosedur pangreureuhan salon anu paling populér sareng épéktip nyaéta mesotherapy raray. Intina téknik ieu dina suntikan suntikan subkutaneus khusus meso-koktail jenuh sareng gizi anu mangpaat.

Dina kaseueuran kasus,asam hyaluronicdianggo - komponén pelembab alami jaringan lemes, anu dibédakeun ku cara ngucapkeun cangkéng sareng nyegerkeun deui kulit.

Bacaan

  • kulit garing;
  • liang pori gedéna;
  • gado dobel;
  • kontur raray kabur;
  • pigmentasi umur patali;
  • ayana keriput raray sareng lipatan;
  • mesék mékanik anu anyar, laser resurfacing;
  • nada kulit henteu séhat;
  • ayana parut, tapak tatu;
  • rosacea;
  • jarawat;
  • damel kaganggu kelenjar sebaceous.

Kontra

  • jaman kakandungan sareng laktat;
  • umur langkung ngora tibatan 35;
  • réaksi alérgi kana komposisi koktail meso;
  • panyakit dermatologis;
  • patologis vaskular;
  • panyakit kronis dina tahap akut;
  • nyandak agén antiplatelet sareng antikoagulan;
  • gangguan pembekuan getih;
  • kaayaan febrile;
  • panyakit onkologis sareng neoplasma.

Frékuénsi

Gumantung kana kaayaan awal kulit pasién, ahli kosmétik biasana resep resep mesotherapy 5-10 sési kalayan interval 7 dinten antara unggal sési. Hasil primér peremajaan ku bantosan koktail meso tiasa ditaksir saatos 3-4 sési.

Durasi épéktip

Kusabab asam hyaluronic dikaluarkeun tina awak manusa laun, pangaruh anti sepuh biasana dugi ka 6 bulan, teras mimiti lemah.

Dimana kuring tiasa ngalaksanakeun

Mesotherapy raray mangrupikeun prosedur suntik jawab sareng kompléks anu ngan ukur tiasa dilakukeun ku ahli kosmétik anu ngalaman anu paling mumpuni. Téhnik ieu henteu dilaksanakeun di bumi, palaksanaan mandiri na ku jalma anu henteu ngalaman pangalaman sareng akibat anu henteu pikaresepeun. Di bumi, anjeun tiasa nganggomesoscooter- alat anu cukup populér, anu, kumaha ogé, henteu ngajamin pangaruh anu diucapkeun tina peremajaan kulit sareng henteu ngajagaan tina masalah pamakean anu henteu dianggo.

Ngusap raray

Éfoliasi sél kulit maot penting pisan pikeun ningkatkeun kaayaan integument sareng kulit anu séhat. Di bumi, scrub siap pakai, gommages sareng mesék dianggo pikeun ieu. Pilihan anu paling épéktip nyaéta salon mesék. Éta pisan ngabersihkeun kulit tina partikel épidermis anu maot, ngaleungitkeun sagala rupa cacat kulit, sareng nga normalisasi warna kulit.

Bacaan

  • kulit berminyak;
  • comedones;
  • pigmén kulit;
  • gado dobel;
  • niru kisut, ayana tanda manteng, ngapung;
  • jarawat;
  • ayana tanda-jarawat;
  • jaman persiapan sateuacan operasi plastik.
hasilna tina mesotherapy

Kontra

  • jaman kakandungan sareng laktat;
  • réaksi alérgi;
  • ningkat suhu awak;
  • nginum sababaraha pangobatan;
  • ayana kutil dina raray;
  • jarawat;
  • herpes dina tahap akut;
  • tatu seger sareng tatu anyar dina raray sareng jaringan na;
  • panyakit onkologis sareng neoplasma.

Kumaha carana dilakukeun

Mesék raray dina salon dilaksanakeun sacara berurutan sareng tahapan.

Mimiti, dokter ngabersihkeun kulit pasién tina kokotor sareng résidu makeup, teras lembut sareng ngalaksanakeun kukus. Salajengna, leyuran kimia khusus dilarapkeun kana integument. Upami diperlukeun,anesthesia lokaldilakukeun. Kalayan konduksi hardware, laser, ultrasound, brushes tiasa meta dina leyuran pikeun penetrasi seragam sareng jero na.

Saatos éta, ahli kosmétik ngaleungitkeun sésa-sésa komposisi anu diterapkeun, ngalaksanakeun pangobatan antiseptik dina kulit sareng, upami perlu, nerapkeun perban.

Jenis mesék

  • Mékanis. Teu hartosna panggunaan pamrosésan pakakas.
  • Bahan Kimia. Pikeun ieu, pangaruh sanyawa kimia (asam) dianggo.
  • Fruity. Éksfoliasi sareng peremajaan kulit dilakukeun nganggo asam buah (sititr, laktat, anggur, tartaric, malic, glikolik).
  • Ultrasonik. Ngawengku panggunaan gelombang ultrasound.
  • Laser. Pikeun ngalaksanakeunana, sinar laser dianggo.
  • Intan. Pikeun ngalaksanakeunana, alat microdermabrasion dianggo.

Frékuénsi

Dina kaseueuran kasus, hiji sési mesék salon cukup pikeun ngahontal hasil anu jelas, tapi pikeun ngajaga kabersihan sareng kulit anu séhat, perlu dilaksanakeun prosedur sahenteuna1-2 kali unggal 30 dinten. Kupas tina deet sacara lemes ngaluarkeun sél kulit paéh, mesék jero sacara épéktip, tapi langkung traumatis pikeun jaringan lemes. Mangsa pamulihan saatos mesék rata-rata 2-7 dinten.

Masker raray

masker rai

Topeng raray mangrupikeun salah sahiji pilihan perawatan kulit raray anu paling umum di bumi. Topéng gampang dilarapkeun, meujeuhna sareng ngamungkinkeun anjeun ngahontal naon anu kurang tina kulit jalma anu tangtu (pelembab, ngandung gisi, ngabersihkeun, matting, merangan jarawat sareng henteu sampurna). Anjeun ngan ukur tiasa mésér topéng pameunteu, tapi ogé ngadamel nyalira.

Peremajaan kulit wajah kalayan topéng di salon dilumangsungkeun ku ahli kecantikan profesional. Anjeunna bakal milih komposisi topéng dumasar kana umur, kaayaan sareng masalah kulit anu aya di unggal pasien. Hasilna bakal katingali saatos sési munggaran.

Rupa-rupa dumasar kana jinis kulit

Ahli kosmétik ngabédakeun topéng pikeun normal, garing, berminyak, alérgi atanapi sénsitip, dikombinasikeun, jinis kulit masalah, masker pikeun kulit pigménan, masker pikeun rosacea (ayana kapiler lega, urat lancah).

Klasifikasi Topéng

Ku bentukna

  • Bubuk. Mimitina, bahan pikeun topéng garing, sateuacan dianggo, éta kedah diencerkeun ku cairan (cai, hydrolat, susu, hidrogén péroxida, jst. ).
  • Pasty. Paling sering aranjeunna ngandung tanah liat kosmetik (aranjeunna tiasa gaduh warna anu béda) atanapi ngubaran leutak.
  • Krim. Éta lemes sakumaha mungkin sareng tiasa didesain kanggo ngungkulan masalah kulit sapertos beberesih atanapi hidrasi anu cekap.
  • Gelatinous. Aranjeunna sering ngandung alkohol, sari lidah (atanapi gél), minyak atsiri, buah atanapi jus sayuran.
  • Kolagén. Topéng khusus pikeun kulit sepuh anu parantos déwasa, dianggo salaku prosedur pikeun ngangkat sareng ngaréjuasi kulit.
  • Alginate(ngabentuk palastik). Éta ngandung uyah asam alginat, kumargi topéng na tungtungna janten padet tina cangkang résin, karét, parafin atanapi agén gelling. Di salon, sérum atanapi krim gajih biasana dilarapkeun dina topéng.
  • Pilem. Saatos aplikasi, topéng sapertos beku sareng di akhir prosedur tinggaleun pilem ipis anu kedah dipiceun kalayan ati-ati. Biasana didamel tina lem sayuran, alkohol polivinil.

Ku komposisi

Aya parafin, alga, sayuran, liat, sareng masker nyanghareupan sato (tina plasénta, nganggo kolagén).

Ku Aksi

Aya anti sepuh, ngandung gisi, pelembab, penguatan (épék angkat), anti radang, beberesih, ngabodasan sareng masker pameunteuSalaku tambahan, topéng tiasa gaduh pangaruh nguatkeun atanapi nyerep. Sababaraha topéng ngagaduhan pangaruh termal dina kulit (tiis atanapi pemanasan).

Frékuénsi masker salon

hasilna topéng salon

Topéng cocog sareng jinis kulit anjeun sareng masalah anu aya bakal ngamungkinkeun anjeun ngahontal hasil anu positip upami anjeun nyéépkeun sahenteuna 1-2 sési sabulan. Topeng raray salon mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip sareng terjangkau pikeun ngahudangkeun sareng ningkatkeun kaayaan kulit.

Pijat raray

Dina salon atanapi salon kecantikan, spesialis tiasa nawiskeun pijatan wajah - téhnik anu épéktip pisan pikeun pangaruh jaringan lemes sareng struktur otot. Pijat ngabantosan ngaleungitkeun kamacetan, mikrocirculasi getih sareng limfa, ngencatkeun sareng nguatkeun integument sareng bujur raray. Aya seueur téhnik pijat anu béda pikeun ngungkulan masalah kulit anu khusus pikeun unggal pasien.

Bacaan

  • katingalna capé sareng kaayaan kulit;
  • henteu séhat, nada kulit kusam dina raray;
  • gado dobel;
  • niru kisut;
  • diucapkan ptosis (drooping) tina jaringan lemes raray;
  • kontur raray henteu jelas, ayana jangjang;
  • ngabareuhan kulit pameunteu;
  • tanda atra tina parobahan anu patali umur sareng prosés sepuh kulit.

Kontra

  • mol gedé, kutil;
  • sajumlah ageung jarawat;
  • peradangan dermatologis éksténsif;
  • jarawat parah;
  • ayana bisul dina permukaan kulit;
  • herpes akut;
  • hemofilia (pembekuan getih ngirangan kronis);
  • tatu kabuka seger, tatu wajah anyar-anyar ieu.

Ragam

Dinten ayeuna aya sababaraha jinis urut.

Urut drainase limfatikngabantosan stimulasi sistem limfa, ngaleungitkeun zat anu ngabahayakeun sareng ngagancangkeun aliran limfa.

Chiromassagengagabungkeun metode klasik sareng oriental pikeun mangaruhan awak manusa. Pijat Jepang mangrupikeun kompléks gerakan sareng tindakan anu ditujukeun pikeun nyegerkeun raray sareng ngaleungitkeun kerut.

Pijat Spanyoldimaksudkeun pikeun dimodelkeun oval raray, ngaleungitkeun gado dobel sareng kulit kendur.

Darsonvalmangrupikeun pijet khusus anu dilakukeun nganggo aparat khusus (tiasa dilakukeun di bumi).

Cryomassagenyaéta urut tiis anu dilakukeun nganggo nitrogén cair.

Pijet sareng sendok pérak- metoda pangaruh pikeun ngébréhkeun kekebul, ngaleungitkeun keriput sareng bunderan poék handapeun panon.

pangobatan urut raray

Frékuénsi

Pijat propésional di salon bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal hasil peremajaan ku kursus anu komprehensif. Rata-rata,8-12 sesidiperyogikeun. Pikeun jalma anu umur di handapeun 30 taun, perlu dilaksanakeun sési urut 1-2 kali sataun, langkung ti 30 taun - 2-3 kali sataun.

Pijat sacara nyata ningkat kaayaan kulit, nyumbang kana peremajaanana, seger sareng penampilan anu langkung séhat. Salaku tambahan, pijet mangrupikeun prosés santai sareng ningkatkeun haté.

Cryotherapy pikeun raray

Cryotherapy mangrupikeun prosedur kosmétik anu populér anu ngabantosan ngaleungitkeun prosés peradangan, ningkatkeun sirkulasi getih, ngaktipkeun prosés metabolisme sareng ningkatkeun sipat pelindung dina kulit. Salami sési, cairannitrogén suhu handap(-150 ° C) lumaku dina kulit, anu mendingan lapisan kulit dina awak. Prosedur lengkep aman pikeun kaséhatan manusa sareng henteu nyababkeun sensasi anu nyeri.

Bacaan

  • ningkat sebum;
  • parobahan anu patali umur, tanda sepuh;
  • pigméntasi;
  • comedones;
  • jarawat;
  • peurih sareng iritasi kulit;
  • lemah kekebalan;
  • peradangan dermatologis;
  • bareuh jaringan raray;
  • demodicosis (mite kulit);
  • gangguan sirkulasi jaringan lemes.

Kontra

  • migrain;
  • patologis vaskular sareng masalah;
  • rosacea;
  • kaayaan febrile.

Téhnik Cryotherapy

Manual

Nganggo aplikator katun, nitrogén cair tina suhu handap diterapkeun kana kulit pasién kalayan tindakan geser hipu. Perhatian khusus diperhatoskeun ka daérah anu gaduh masalah.

Cryospray

Nitrogen cair dilarapkeun ku cryo-spray, sanés ku panangan. Suhu anu diperyogikeun nyaéta -180 ° C. Upami teu aya masalah kulit anu jelas, suhu -60-80 ° C cekap

Cryoelectrophoresis

Prosedurna nyaéta gabungan tina cryotherapy sareng electrophoresis. Dina pangaruh arus listrik anu berdenyut, pangobatan beku disuntik kana lapisan kulit anu jero nganggo aparat khusus - cryotron, anu dipilih masing-masing pikeun masing-masing pasien, ngémutan ciri sareng masalah kulitna.

cryotherapy pikeun raray

Frékuénsi

Kanggo pangaruh anu jelas sareng jangka panjang, diperyogikeun salami 9-12 sési kémoterapi. Pikeun penderita langkung ti 35 taun, disarankeun pikeun nganjang prosedur sahenteuna sataun sakali pikeun ngagantungkeun parobahan anu aya hubunganana sareng nyegah prosés sepuh kulit.

Pijat wajah LPG

Pijat LPG salaku téknik anu mimitina diciptakeun pikeun ngawangun awak. Moal lami deui, spesialis narik perhatian kana kasuksésanna dina merangan kakurangan dina awak sareng setoran cellulite, janten diputuskeun pikeun ngadamel aparat pikeun pijet LPG raray, beuheung sareng décolleté. Alat ieu ngagaduhan 3 cara kakeunaan: Kosmekanik, Endermolift, Pijat angkat. Masing-masing didamel khusus pikeun ngerjakeun daérah masing-masing khusus tina raray sareng beuheung.

Bacaan

  • umur langkung ti 25;
  • liang pori gedéna;
  • ayana gado ganda, endapan gajih subcutaneus dina daérah raray;
  • kulit sagging, laxity sareng ptosis;
  • ayana ngambah post-jarawat (tapak tatu, tapak tatu);

Kumaha carana dilakukeun

Téhnik pijet khusus ngamajukeun stimulasi sél kulit, karuksakan serat kolagén lami sareng sintésis sél énggal. Inti téknologi dumasarkeun kana urut plastik, biasana dilakukeun ku panangan spesialis. Kulit raray rentan sareng ipis, tapi ku ayana keriput peryogi pangaruh anu jero. Pijet manual tiasa nganyenyerikeun bilangan bulat, sareng panggunaan urut LPG ngamungkinkeun anjeun ngahontal hasil tanpa setrés anu teu perlu dina kulit.

Pangolahan jaringan dilaksanakeun nganggo kantétan pijet khusus. Mibanda rohangan leutik dimana lipatan kulit dikencétan nganggo épék vakum. Di jero rohangan, kulit aktip diolah ku gilinding nyalira. Pikeun hasil anu jelas, éta bakal nyandak tina 10 dugi ka 20 sési. Pangaruh pinuh bakal muncul saatos 6 bulan.

Hasilna

hasilna urut lpg

Saatos ngurut LPG, kulit katénjo cangkéng, kontur raray dikuatkeun, volume gajih subkutaneus dina raray dikirangan, mimik keriput dikirangan, padamelan kelenjar sebaceous dinormalisasi, edema, bruises sareng infiltrates dileungitkeun.

Periode pamulihan

Saatos réngsé kursus, sakedik pembengkakan sareng beureuman jaringan lemes tiasa muncul (fenomena normal). Gejala ieu biasana ngaleungit nyalira dina sababaraha dinten.

Angkat raray RF

Angkat radiofrequency (radiolifting) nyaéta metode pakakas anu teu operasi pikeun peremajaan kulit, dirancang khusus pikeun kulit anu déwasa.

Bacaan

  • umur langkung ti 25 taun (disarankeun 35-55 taun);
  • kulit leueur;
  • suku gagak sareng keriput dina panon;
  • ptosis jaringan raray;
  • kulit sagging sareng gajih subkutan;
  • keriput jero dina dahi sareng di daérah segitiga nasolabial;
  • ngambah post-acne (scars, scars).

Kumaha carana dilakukeun

Inti téhnik nyaéta ngolah jaringan lemes kalayan gelombang frékuénsi radio anu dihasilkeun ku aparat khusus. Sateuacan ngamimitian manipulasi, krim dilarapkeun kana permukaan kulit raray, anu nyababkeun kaleungitan sénsitip tina ujung saraf.

Salajengna, spesialis ngagunakeun alat pikeun ngolah daérah kulit anu meryogikeun koréksi. Gelombang radio ngaliwat permukaan kulit sareng nganteurkeun tanaga panas kana jaringan lemes sareng struktur otot. Panas nyababkeun kontraksi jaringan sareng sintésis aktif serat kolagén.

Hasilna

ngangkat frekuensi radio

Radiolifting ngabantuan ngalancarkeun sareng nguatkeun kontur raray, ningkatkeun nada kulit, ngaleungitkeun kerutan anu niru. Prosedurna henteu ngabahayakeun awak manusa, henteu nyababkeun sensasi anu nyeri sareng henteu ngangsonan kamekaran peradangan.

Periode pamulihan

Hyperemia (redness) tiasa muncul pikeun waktos anu pondok langsung saatos prosedurna.

Biorevitalisasi raray

Biorevitalisasi mangrupikeun téknik anu ngamajukeun anu sacara épéktip ngaleungitkeun henteu sampurna kulit ku jenuh integument sareng asam hyaluronic.

Bacaan

  • dehidrasi kulit;
  • jaman persiapan sateuacan laser resurfacing, mesék kimia;
  • luntur, sepuh kulit;
  • ayana keriput raray;
  • turun élastisitas kulit sareng nada, ptosis sareng laxity;
  • pencegahan sepuh dini, poto poto kulit - penampilan keriput alit sareng bintik umur handapeun pangaruh panonpoé;
  • ayana tanda manteng, tapak tatu;
  • pamulihan saatos mesék kimia, microdermabrasion, laser resurfacing, operasi plastik.

Kumaha carana dilakukeun

Asam Hyaluronicmangrupikeun sumber alami Uap dina kulit. Sateuacan suntikan, perlu pikeun ngabersihkeun kulit kokotor sareng kosmétik. Biorevitalisasi suntikan tahan sakitar sajam sareng dilakukeun nganggo jarum anu suntik sareng suntik. Obat disuntikkeun kana kulit dugi papule (nodule) ngabentuk. Prosedurna tiasa dibarengan ku teu ngarareunah. Ku alatan éta, ku ambang nyeri lemah sareng ningkat sensitipitas, anesthesia lokal perlu.

Hasil

Pangaruh utama biorevitalisasi nyaéta hidrasi jero sadaya lapisan kulit. Saatos ngalengkepan kursus prosedur, hasilna disimpen salami 6 bulan

Periode pamulihan

Pamulihan bakal nyandak sakitar 3 dinten. Saatos sési, hématomas alit tiasa muncul, aya papules keputihan.

Bioreinforcement raray

Bio-tulanganmangrupikeun téknik modéren anu dirancang pikeun ngencangkeun jaringan lemes, nguatkeun bujur raray sareng ningkatkeun kontur na, sareng nyegerkeun kulit wajah.

Bacaan

  • umur 35 dugi 50;
  • sagging lipatan kulit;
  • drooping tina juru panon sareng biwir, halis;
  • teu jelas tina kontur mandibular sareng gado;
  • tilepan nasolabial jero.

Kumaha carana dilakukeun

Bio-tulangan ngakibatkeun ngenalkeun asam hialuronat siga gél kana jaringan sapanjang garis vektor. Prosedur ieu dilakukeun dina anesthesia lokal. Pikeun ngahontal hasil anu diperhatoskeun, perlu dilaksanakeun 3-4 kalayan interval 2-3 minggu. Saatos kursus, kapanjangan kulit turun, jaringan raray dikencangkeun, kulit beueus, rupina katingali seger sareng séhat.

Hasilna

bio-panguatan raray

Bio-tulangan nyayogikeun kualitas luhur jaringan raray lemes, ngaleungitkeun deet sareng pelicuran keriput anu jero, modeling tina bujur raray.

Periode pamulihan

Saatos sési, aya warna beureum sareng bareuh anu ngaleungit saatos saminggu.

raray Microdermabrasion

Microdermabrasion mangrupikeun mesék anu ngalibatkeun ngaleungitkeun lapisan permukaan kulit nganggo kristal inten dipotong laser sareng urut vakum dina urutan ngabersihkeun sareng ngarangsang pembaruan kulit.

Bacaan

  • jinis kulit berminyak;
  • cacat kulit minor;
  • liang pori gedéna;
  • kulit kusam;
  • kulit leueur;
  • keriput rupa;
  • perhatosan anu aya hubunganana sareng umur;
  • jarawat, ngambah post-jarawat;
  • tanda manteng sareng tapak tatu.

Kumaha carana dilakukeun

Pikeun microdermabrasion, nozelkhusus kalayan lebu intentina sababaraha derajat sareng kaliber dianggo. Pilihan tip gumantung kana jinis kulit pasién sareng daérah perawatan anu direncanakeun. Prosedurna dilaksanakeun nganggo vakum. Kantétan lemes ngaleupaskeun partikel kulit maot sareng masagi jaringan. Épék ieu ngarangsang tumuhna sél kulit énggal, ningkatkeun sirkulasi getih sareng sintésis serat elastin sareng serat kolagén énggal.

Hasilna

Saatos prosedur, pelepasan lemes sareng kalangkang raray ningkat, élastisitas sareng kateguhan kulit ningkat, sareng cacat henteu ageung dileungitkeun.

Mangsa pamulihan

Rehabilitasi saatos microdermabrasion langkung 5-8 dinten. Dina 1. 5-3 sasih payun, kulit bakal gaduh warna semu beureum, laun-laun nada na bakal normal deui nyalira.

Peremajaan poto raray

Photorejuvenation(IPL-therapy) mangrupikeun téknik kosmetologi hardware anu populér anu sacara efektif ngabenerkeun pigmén, urat lancah sareng keriput halus.

Bacaan

  • ayana freckles;
  • liang pori gedéna;
  • kulit kusam;
  • beureum kulit, rosacea;
  • pigmén kulit;
  • niru kisut.

Kumaha carana dilakukeun

Cara na dumasar kana énergi cahaya spéktrum lega. Ujung henteu warna anu khusus ditempelkeun dina kulit anu cahya nembus sareng nyerep ku hémoglobin (upami aya patologis vaskular) atanapi melanin (upami aya pigménna)Ieu memicu awak ngaleungitkeun jaringan anu rusak sareng aktip ngareureuhkeun kulit.

photorejuvenation raray

Hasilna

Saatos prosedur, tandana jelas poto poto kulit, jaringan kapiler, pigménan, keriput ngaleungit, kulit katingalina langkung ngora sareng seger.

Periode pamulihan

Saatos sési di daérah anu diubaran, kulit janten pinkish sababaraha jam.

10.01.2021