Rejuvenation kulit beungeut jeung awak kalayan bantuan photorejuvenation: pro jeung kontra

Photorejuvenation mangrupa hiji cara pikeun jalma anu boga masalah saperti:

  • sepuh kulit nu bisa manifes sorangan dina ngurangan élastisitas, nada jeung penampilan wrinkles;
  • pigmentation, freckles jeung umur spot pigmén;
  • ayana lancah urat, beureum urat jeung spot dina face;
  • rosacea atawa dina basa sejen jerawat rosacea;
  • jerawat.
kulit rejuvenation

Pikeun make prosés leuwih hade dina yuswa 30 taun, dina waktu ieu, biasana nu kahiji wrinkles mucunghul. Laju prosedur dina kasus ieu bakal ngidinan anjeun teu ngan nyabut aya wrinkles jeung nangtayungan ngalawan mecenghulna anyar. Ngan hiji prosedur bisa nyata ngurangan jerona aya wrinkles, jeung handap bakal méré kasempetan pikeun ngalereskeun hasil.

Sajaba ti éta kosmetik rejuvenation pangaruh geus pangaruh terapi, sahingga:

  • eureun kanceuh herpes;
  • pikeun nyepetkeun prosés penyembuhan;
  • pikeun ngubaran masalah jeung kulit oily;
  • meunang leupas tina jerawat jeung pimples;

Photorejuvenation prosedur

Photorejuvenation kulit nyaéta salah sahiji anu pang kamajuan anyar dina modern cosmetology pikeun merangan patali umur-robah kulit jeung minor defects kulit beungeut jeung awak.

Photorejuvenation nyaéta hiji téhnik éféktif dumasar kana kakeunaan hiji sengit beam cahaya teu katempo dina kulit lapisan. Alatan kinerja luhur jeung hasil, metoda ieu cukup populér sarta dina paménta.

Nu photorejuvenation prosedur nyaéta henteu aya rasa nyeri, boga efek samping prosés. Pikeun prosedur ieu teu kudu préparasi lila jeung periode rehabilitasi. Salila prosedur sabar karasaeun pikaresepeun "refreshing" panas nu nyebar dina kulit jeung persists salila kira hiji jam sanggeus sidang.

Photorejuvenation prosedur ngalibatkeun husus aparat nu dibangkitkeun hiji sengit beam cahaya tina frékuénsi nu tangtu. Ngagunakeun dipingpin saringan cahaya dilarapkeun pikeun nu kiat, ngaliwatan nu beam diarahkeun di wewengkon masalah kulit. Pikeun nangtayungan kulit ti overheating, geura-giru saméméh sidang, dilarapkeun husus gél. Salila prosedur, ngajaga panon, pikeun nyegah nundutan nu cornea.

Pikeun ngaleungitkeun rupa nu beda-beda defects jeung karuksakan ka kulit pamakéan gelombang radiasi beda tebih. Pikeun meunangkeun hasil nu dipikahoyong, nu prosedur dilumangsungkeun 3-5 kali dina 2 minggu. Lilana hiji sidang pikeun 40 menit, gumantung kana masalah nu keur direngsekeun jeung individu klien.

Jumlah jeung inténsitas treatment perlu pikeun nunjuk hiji ngalaman ahli. Pikeun ngalakukeun photorejuvenation di imah, tanpa mumpuni, aman pikeun kaséhatan jeung bisa ngakibatkeun konsékuansi unpredictable. Di ahir unggal sési cosmetologist poéna dina ngarawat kulit cahya, pelindung cream.

Photorejuvenation tina beungeut, sugan éta métode nu paling umum ayeuna. Pengkuh ngangkat pangaruh alatan sintésis kolagén jeung elastin. Pikeun ngamimitian hiji sidang photorejuvenation disarankeun ti umur 30, tapi prosedur éféktif pikeun ngora masalah kulit sarta dipaké pikeun ngaleungitkeun loba masalah.

Ngagunakeun métode ieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngubaran spot pigmén jeung nyabut freckles, make photorejuvenation raray ka rupa lemes jeung ngaleungitkeun wrinkles jero, pikeun ngaleungitkeun vascular lesions jeung liang, pikeun jerawat. Nu photorejuvenation sesi boga pangaruh positif dina kulit, ningkatkeun nada kulit jeung élastisitas, ngawula ka salaku tambahan ngukur sanggeus operasi plastik.

photorejuvenation prosedur

Pikeun ngalakukeun prosedur pikeun photorejuvenation beungeut jeung awak leuwih hade saméméh awal usum basisir jeung sanggeus éta, lamun kulit garing alatan dehidrasi. Pasien mindeng kabetot dina sual naha pikeun ngalakonan resurfacing salila usum panas. Aplikasi ieu téhnik téh mungkin iraha wae taun, tapi, dibikeun kelimpahan jeung inténsitas sinar panonpoé dina hiji poé usum panas panas, sanggeus sidang photorejuvenation dina usum panas kudu make cream ngalawan kaduruk ku panon poe.

Ngalaman para ahli percaya rejuvenation, kawas nu mana wae nu metoda sejenna, bisa ngabalukarkeun ngarugikeun gagal pikeun niténan dasar precautions jeung ignoring contraindications. Kahiji sakabeh, saméméh attending nu prosedur kudu lulus ujian médis jeung konsultasi jeung dokter anjeun. Aya médis larangan nu nyaram atawa teu nyarankeun ngayakeun saperti sesi: malignant neoplasms, hypertensive panyakit, kakandungan, clotting karusuhan.

Pastikeun pikeun nginpokeun dokter-cosmetologist tina réaksi alérgi. Efek négatif photorejuvenation bisa méré inflammation jeung muriang. Mawa kaluar sesi ieu teu disarankeun pikeun jalma nu dina 16 taun umur jeung mastikeun dilarang ka jalma nu gering mental, epilepsy jeung diabetes, ayana klien ngabogaan hiji pacemaker, jeung gangguan tina kelenjar tiroid.

Kaunggulan tina prosedur

Lamun urang ngobrol ngeunaan kaunggulan ieu métode photorejuvenation nu atra:

  • photorejuvenation ngaronjatkeun sora kulit jeung élastisitas kulit, nyegah sepuh, ngaluarkeun wrinkles jeung minor blemishes tampa kudu ngaruksak kulit;
  • nu photorejuvenation prosedur ieu ampir henteu aya rasa nyeri (anjeun bisa jadi pangalaman minor ngaduruk atawa stinging);
  • metoda aman jeung eliminates campur bedah (diaktipkeun sorangan sumber awak);
  • sesi waktu anu singget;
  • kurangna periode rehabilitasi ngajadikeun prosedur merenah pikeun konsumén;
  • rejuvenation awak – téhnik diaksés ka panongton lega dina aspék finansial, maranéhanana bisa ngabantuan penderita jeung rata-rata jeung incomes handap rata.

Ayeuna, dina raraga ngajalanan unik prosedur poto rejuvenation jeung loba pausahaan kawentar, nyadiakeun informasi mangpaat dina maranéhanana situs Internet. Ngalaman profésional ngobrol ngeunaan téhnik, nyadiakeun pidio tina prosedur pikeun mantuan unggal klien poténsial pikeun mariksa nu correctness pilihan pikeun nempo sagala aspék positif jeung mangpaat téhnik ieu.

Sejen signifikan aplikasi ayana lancah urat atawa rosacea. Énérgi cahya nimpah kulit jeung coagulates bejana, nu terus disappears.

Dina raraga pikeun ngajawab masalah ieu, anjeun bisa make jeung electrocautery, tapi aya sababaraha drawbacks: kahiji, eta bisa nyokot waktu anu pohara lila dina kasus eta, lamun rosacea anu cukup badag wewengkon kulit, jeung bréh, nu kamungkinan ragrag kana hiji leutik pisan bejana, komo lamun maké pisan ipis jarum kurang ti 50%, jeung thirdly, sanggeus prosedur ieu, nu kamungkinan lila pikeun muka jeung beureum sores dina beungeut, anu pohara pikaresepeun.

Contraindications ka make metoda photorejuvenation

contraindications

Kuring kudu nyebutkeun yén contraindications tina metoda ieu teu cukup, resurfacing ieu contraindicated:

  • penderita epilepsy jeung nu séjénna kasakit mental;
  • reuneuh;
  • lactation;
  • dina tahap akut tina dermatitis atopic;
  • nalangsara ti psoriasis;
  • jalma anu kurang ti 2 minggu ka tukang ieu subjected ka kaduruk ku panon poe atawa kulit kimia;
  • dina ayana inflammation di wewengkon nu diolah;
  • teuing swarthy kulit;
  • dina hipertensi parna;
  • jalma anu geus akut atawa kronis panyakit kulit;
  • dina ayana tumor malignant kulit jeung kacenderungan ka penampilan keloids;
  • penderita jeung diabetes mellitus;
  • dina bentuk akut tina herpes dina maranéhanana aktif panggung;
  • jalma jeung panyakit panon;
  • lamun rencanana lokasi prosedur nu varicose phenomena;
  • jeung gangguan hormonal, ngarah kana tumuwuhna bulu nu teu dihoyongkeun;
  • lamun diusulkeun tempat rejuvenating tatu seger jeung motong;
  • pikeun maranéhanana anu geus impaired clotting getih.

Sajaba ti éta parah mangaruhan paparan cahya bisa jeung pikeun jalma anu nyokot antibiotik, tranquilizers, antidepressants, diuretics, anti-radang atawa ubar lianna sabab bisa ngaronjatkeun karentanan kulit ka caang. Dina hal ieu eta leuwih hade konsultasi jeung dokter anjeun.

Pikeun abandon nu disarankeun pikeun jalma anu umur dina 16 taun umur alatan lengkep hormon, jeung hiji di wewengkon rencanana paparan cahya geus dipelak thread emas.

03.09.2018